Sala de premsa Premsa i mitjans

L'economista Miguel Sebastián parla de la "falsa bonança"

Miguel Sebastián
Miguel Sebastián, professor de fonaments de l'anàlisi econòmica de la Universidad Complutense de Madrid i exministre d'Indústria, Turisme i Comerç, oferirà una conferència sobre "falsa bonança" a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa el proper 19 de novembre, a les 12 h.

13/11/2015

Miguel Sebastián, professor de fonaments de l'anàlisi econòmica de la Universidad Complutense de Madrid, pronunciarà la conferència "La falsa bonanza (y cómo evitar que se repita)" el proper 19 de novembre, a les 12 h, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa. Intervindran a l'acte també el rector de la UAB, Ferran Sancho, i el degà de la Facultat, Diego Prior

Sebastián és doctor en economia per la University of Minnesota (EUA) i en ciències econòmiques i empresarials per la Universidad Complutense de Madrid, on és professor del Departament de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica II. Va impartir docència també a la Universidad Carlos III. La seva especialitat és la macroeconomia i ha estat distingit en dues ocasions amb el "Forecast Award" de la International Conference of Commercial Bank Economists (ICCBE). Ha estat vinculat als consells editorials o a la direcció de diverses publicacions especialitzades: Expansión, Actualidad Económica, Latinwatch, Moneda y Crédito, Investigaciones Económicas, Revista Española de Economía, etc.

D'altra banda, Sebastián ha desenvolupat diferents responsabilitats al BBVA i ha estat director general d'Intermoney. En el terreny institucional, va ser, durant el mandat de José Luis Rodríguez Zapatero, director de l'Oficina Econòmica del President del Govern, coordinador a Espanya del Programa Nacional de Reformes de la UE per a la revisió de l'Estratègia de Lisboa i ministre d'Indústria, Turisme i Comerç.

Sebastián havia d'oferir aquesta conferència el proppassat 8 d'octubre, a l'acte d'inauguració de curs de la Facultat, però la xerrada no va poder tenir lloc finalment.

Més informació: Facultat d'Economia i Empresa