L’esmorzar solidari de la UAB recull 101 litres d’oli

La meitat de litres d'oli van ser aportats per l’empresa organitzadora de la iniciativa, que es va comprometre a doblar el que es recollís als esmorzars i, a més, va convidar a un esmorzar als participants de la campanya.

14/02/2018


El passat dijous, dia 8 de febrer de 2018 va tenir lloc el lliurament de 101 litres  de l’oli recollit, fruit de la campanya “Un esmorzar d’un litre”, a la cafeteria de les Facultats de Ciències i Biociències. A canvi d’un litre d’oli, el bar de la facultat oferia un cafè amb llet i una peça de brioxeria de manera gratuïta.

L'esdeveniment va tenir bastant d'èxit entre els clients de la cafeteria, i l'acceptació es va traduir en forma de 101 litres d’oli, comptant els que es van recollir a canvi d’esmorzars i els que ha aportat Clece Restauració, ja que es va comprometre a doblar la quantitat obtinguda al bar.

L’oli recollit s’ha lliurat al Rebost Solidari de Cerdanyola, qui el repartirà entre la gent més necessitada. La fundació de Cerdanyola dóna suport i atenció a unes 200 famílies necessitades de la localitat vallesana cada setmana.

Més informació.

 

Notícies relacionades

Lideratge i gestió compartida

Taller sobre lideratge i gestió compartida a l'espai UAB-Emprèn

Serà el proper 26 de novembre, dilluns, a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Es tracta d'una sessió formativa sobre emprenedoria col·lectiva, de caire pràctic i centrada en la gestió empresarial compartida. Compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Llegir més

Totes les notícies