Jornada sobre finançament europeu en salut i infraestructures

L’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca organitza, el proper dimarts 18 de febrer, la jornada “Finançament europeu en Salut i Infraestructures”, a la sala de juntes del Rectorat, per donar a conèixer les infraestructures de la UAB i de l’Esfera UAB per dur a terme projectes innovadors i competitius en l’àmbit de les Ciències de la Vida.

06/02/2020

Programa de la jornada:

9:00 Apertura del Taller
Dr. Armand Sánchez, Vicerector de Recerca i de Transferència de la Universitat Autònoma de Barcelona

9:15 Oportunitats de finançament europeu en Salut (H2020, IMI2). Consells pràctics per la redacció de propostes.
Dr. Juan Riese, Punt Nacional de Contacte del Repte Social 1 de H2020 (Instituto de Salud Carlos III)

10:15 HORIZON EUROPE. Nou enfocament de l’Àrea de Salut al proper Programa Marc de la Comissió Europea per als propers 7 anys.
Dr. Juan Riese, Punt Nacional de Contacte – Repte Social 1 H2020 (Instituto de Salut ‘Carlos III’)

10:45 H2020 Work Programme European Research Infrastructures: possibilitats de finançament i foment de la utilització de les infraestructures existents
Dra. Esther Rodríguez, Punt Nacional de Contacte H2020 Infraestructures i Directora de l’Oficina de Projectes Europeus de l’ Instituto de Salud Carlos III

11:45 Infraestructures rellevants disponibles a la UAB i Esfera per l’àmbit de Ciències de la Vida Dr. Ivan Martínez. Vicegerent de Recerca de la UAB.

12:15 Clausura
Oficina de Projectes Internacionals de la UAB

12:15 - 13:30 Sessions Bilaterals amb els NCP per a la revisió de propostes (la data límit d’inscripció per les sessions bilaterals és el divendres 14 de febrer de 2020)


Formulari d’inscripció
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies