Jornada a Medicina per a la divulgació de la investigació en cèl.lules mare

CelulesMare

El divendres,15 de març, tindrà lloc a la Facultat de Medicina, al campus de Bellaterra, l'activitat de l'UniStem Day 2019, adreçada a estudiants preuniversitaris i dedicada a la divulgació de la ciència i la investigació de les cèl·lules mare.

13/03/2019

Organitzat a la UAB pel Grup de Neuroplasticitat i Regeneració de l’Institut de Neurociències i el Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, l’UniStem Day 2019 és el major esdeveniment de divulgació pública de la investigació de cèl·lules mare a Europa.
 

L'UniStem Day és una jornada d'un dia que s'adreça a estudiants d’institut de secundària des de 2009, dedicada a la divulgació de la ciència i la investigació de les cèl·lules mare, el que representa una oportunitat per promoure l'aprenentatge, el descobriment i el debat de temes de coneixement i innovació relacionats amb la recerca en cèl·lules mare i en teràpies regeneratives.

Organitzat pels membres del Grup de Neuroplasticitat i Regeneració de l’Institut de Neurociències i del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB, aquest esdeveniment mostra la investigació puntera, els treballs i avenços científics més nous, incloent les expectatives de la societat vers l’ús de les cèl·lules mare.

Gràcies també a la coordinació del programa Argó a través de l’ICE UAB, uns 300 estudiants d’ESO i batxillerat poden gaudir cada any de presentacions, debats, vídeos, i activitats d'aprenentatge relacionades amb la investigació en aquest camp. Adquireixen així una apreciació per la ciència de manera que descobriran que aquesta pot ser divertida i construir el caràcter personal basat en l'evidència, la perseverança i la integritat.

Igual que en els anys anteriors, el UniStem Day 2019 reunirà universitats i instituts de tot el món, involucrant 99 universitats d'Alemanya, Austràlia, Àustria, Colòmbia, Espanya, França, Grècia, Holanda, Hongria, Itàlia, Singapur, Suècia, Polònia, Portugal i Regne Unit. L’UniStem Day 2019 és el major esdeveniment de divulgació pública de la investigació de cèl·lules mare a Europa.

Més informació aquí
 

 

Notícies relacionades

Aula estudiants

Activitats de Campus el dimarts, 19 de març

El 19 de març, es desenvoluparan diverses Activitats de Campus, una iniciativa endegada aquest curs per la UAB que consisteix en aturar l'activitat docent un dia al mes, de 13 a 15 h, perquè l'alumnat pugui participar en activitats especials. Llegir més

Homenatge a Maria Jesús Espuny

Maria Jesús Espuny rep un homenatge en l'acte institucional del Dia Internacional de les Dones Treballadores

L'acte institucional que celebra la UAB amb motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores, que ha tingut lloc el dijous, 7 de març, ha reconegut enguany la trajectòria de Maria Jesús Espuny, professora emèrita del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques, pionera en diferents aspectes de la seva tasca a la UAB -un desl quals, incorporar la perspectiva de gènere en els estudis de dret-. Llegir més

Totes les notícies