Jornada a Medicina per a la divulgació de la investigació en cèl.lules mare

CelulesMare

El divendres,15 de març, tindrà lloc a la Facultat de Medicina, al campus de Bellaterra, l'activitat de l'UniStem Day 2019, adreçada a estudiants preuniversitaris i dedicada a la divulgació de la ciència i la investigació de les cèl·lules mare.

13/03/2019

Organitzat a la UAB pel Grup de Neuroplasticitat i Regeneració de l’Institut de Neurociències i el Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, l’UniStem Day 2019 és el major esdeveniment de divulgació pública de la investigació de cèl·lules mare a Europa.
 

L'UniStem Day és una jornada d'un dia que s'adreça a estudiants d’institut de secundària des de 2009, dedicada a la divulgació de la ciència i la investigació de les cèl·lules mare, el que representa una oportunitat per promoure l'aprenentatge, el descobriment i el debat de temes de coneixement i innovació relacionats amb la recerca en cèl·lules mare i en teràpies regeneratives.

Organitzat pels membres del Grup de Neuroplasticitat i Regeneració de l’Institut de Neurociències i del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB, aquest esdeveniment mostra la investigació puntera, els treballs i avenços científics més nous, incloent les expectatives de la societat vers l’ús de les cèl·lules mare.

Gràcies també a la coordinació del programa Argó a través de l’ICE UAB, uns 300 estudiants d’ESO i batxillerat poden gaudir cada any de presentacions, debats, vídeos, i activitats d'aprenentatge relacionades amb la investigació en aquest camp. Adquireixen així una apreciació per la ciència de manera que descobriran que aquesta pot ser divertida i construir el caràcter personal basat en l'evidència, la perseverança i la integritat.

Igual que en els anys anteriors, el UniStem Day 2019 reunirà universitats i instituts de tot el món, involucrant 99 universitats d'Alemanya, Austràlia, Àustria, Colòmbia, Espanya, França, Grècia, Holanda, Hongria, Itàlia, Singapur, Suècia, Polònia, Portugal i Regne Unit. L’UniStem Day 2019 és el major esdeveniment de divulgació pública de la investigació de cèl·lules mare a Europa.

Més informació aquí
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies