Jordi Berrio, nou president de la Societat Catalana de Comunicació

La Societat Catalana de la Comunicació (SCC), entitat filial de l'Institut d'Estudis Catalans, ha organitzat eleccions per escollir la seva junta directiva. La candidatura encapçalada per Jordi Berrio, professor jubilat del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB, ha obtingut un 57% dels vots.

02/02/2015

Jordi Berrio, professor jubilat del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB, ha estat escollit president de la Societat Catalana de Comunicació, filial de l'Institut d'Estudis Catalans.

La candidatura encapçalada per Berrio va aconseguir el 57% dels vots a les eleccions organitzades per la Societat. La nova junta directiva comptarà també amb la presència de Sergi Cortiñas (UPF) com a vicepresident, Pere Masip (URL) com a tresorer i Madalena Sellés (URL) com a secretària. L'altra candidatura presentada, encapçalada per Carmina Crusafon, va obtenir un 38% dels sufragis.

Berrio és doctor en filosofia, va ser professor de teoria de la comunicació de la UAB i és autor d'obres com Teoría de la  persuasión (1983), L'opinió publica i la democràcia (1991), La opinión pública (2002) o La obra de McLuhan o el trabajo intelectual como provocación (2005).

La Societat Catalana de Comunicació es va fundar l'any 1986 per iniciativa d'un grup de professors i professionals de l'àmbit de la comunicació. Ha editat periòdicament publicacions especialitzades com ara Comunicació. Revista de recerca i d’anàlisi, i organitza congressos i activitats relacionades amb les ciències de la comunicació.

Més informació: Societat Catalana de Comunicació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies