Joan Estrader realitza la seva obra ‘Manojo de Ideas’ a la FM UAB 2020

Imatge Manojo Ideas

La funció de l’actor català  es va retransmetre de forma online a la web d’UAB Campus Media el passat dijous 5 de novembre a les 17:40h de la tarda

12/11/2020

Joan Estrader va portar a la Festa Major de la UAB la seva última obra de teatre: ‘Manojo de Ideas’. Es tracta de la seva nova proposta teatral i es va retransmetre el dijous 5 de novembre a les 17:40h de la tarda de forma virtual. Originalment l’obra estava prevista per representar-se al març d’aquest mateix any, però va haver de ser ajornada per la situació de confinament. Es tracta d’una activitat proposada per l’Aula de Teatre de la UAB. L’espectacle va ser enrgistrat a la Sala Teatre UAB i la seva duració va ser de 40 minuts .       

‘Manojo de Ideas’ pretén ser, tal com el seu autor indica, una hilarant reflexió sobre la creativitat. Estrader ens ofereix una mirada absurda de la realitat i fa un exercici d’ingeni per mostrar al públic una visió alternativa del concepte de disseny. Amb l’humor com a eina principal, explora els usos alternatius que poden tenir els objectes més quotidians i planteja una manera diferent i original d’enfrontar el procés creatiu.

El nou projecte d’Estrader està dirigit per Jesús Peñas i compta amb la producció de Marta Sinfín. ‘Manojo de Ideas’ és una obra en constant evolució que canvia a mesura que s’incorporen noves idees dels seus creadors. La finalitat és potenciar i estimular la curiositat del públic amb uns mitjans molt minimalistes: objectes simples i un muntatge audiovisual que inclou fotografies del mateix autor.

Els treballs de l’actor i còmic català Joan Estrader han tingut una molt bona recepció per part de mitjans nacionals i internacionals que van des de La Vanguardia a Time Out. A Regne Unit va fundar la companyia de teatre ‘Really Really Company’ i amb les seves obres ha estat present a festivals de prestigi internacional com el Festival Cabaret Caktus de Munich, el Festival Internacional de Clown de Nova York o el Festival Internacional de Teatre de Shanghai.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies