Itinerari Justícia i equitat educatives

Imatge Itinerari Justícia i equitat educatives

3 al 30 de setembre de 2020. Una proposta que vol reunir veus diferents de l'àmbit educatiu per tal de reflexionar sobre qüestions que afecten el dret a l'educació i la qualitat formativa en el nostre context social.

17/07/2020

Què és l'itinerari?
Una proposta que vol reunir veus diferents de l'àmbit educatiu per tal de reflexionar sobre qüestions que afecten el dret a l'educació i la qualitat formativa en el nostre context social.
Es tracta d'explorar i analitzar aspectes del fet educatiu com ara les condicions de vinculació i participació dels diferents agents de la comunitat educativa en la institució escolar i la manera com aquestes condicions influeixen en l'aprenentatge.
Ens centrem especialment en la necessitat de pensar-hi i actuar-hi igual com fem amb relació a la fonamentació pedagògica i didàctica, per tal d'avançar cap a entorns d'aprenentatge justos, equitatius i efectius.

Pàgina web de l'itinerari

 

 

Notícies relacionades

Spring challenges

Nous reptes de l’ECIU University

L'ECIU University busca fer un impacte real a la societat a través de la resolució de nous reptes. D'entre els vint-i-nou reptes programats per al 2n semestre, la UAB n’ofereix dos.  

Totes les notícies