Investigadors de la Universitat de Kobe visiten la UAB

Investigadors de la Universitat de Kobe visiten la UAB

El CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB ha organitzat, el 27 i 28 de febrer, un taller sobre sistemes cíber-físics amb grups de recerca de la UAB i de la Universitat de Kobe per conèixer la investigació que estan desenvolupant en aquest àmbit i explorar possibles col·laboracions.

28/02/2017

Una delegació d'investigadors de l'Escola de Sistemes Informàtics de la Universitat de Kobe ha visitat la UAB per explorar col·laboracions en investigació de tecnologies de la informació i la comunicació. El passat 27 i 28 de febrer, van participar en un taller amb grups de recerca de l'Escola d'Enginyeria de la UAB, en què es van presentar les línies d'investigació de cadascun i van tenir reunions individualitzades.

Els investigadors també van visitar diferents instal·lacions del campus de la UAB, com l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), el Centre de Visió per Computador (CVC) i el Parc de Recerca UAB. A més a més, en el marc de la visita, es va definir un conveni de col·laboració entre ambdues universitats per impulsar projectes d'investigació conjunts.

La Universitat de Kobe és una universitat nacional del Japó. Comprèn 15 escoles d'estudis de postgrau i 11 facultats de grau o llicenciatura. Compte amb al voltant de 16.000 estudiants matriculats en estudis de grau o postgrau, i 3.500 membres de personal, incloent professors, investigadors i encarregats d'administració. Actualment desenvolupa 318 projectes d'investigació conjunts amb entitats de 51 països.


 

Notícies relacionades

Roda de premsa CRUE-TVE Universo Sostenible

La Crue i RTVE presenten la sèrie "Univers Sostenible"

Totes les notícies