La UAB divulga la ciència al Pint of Science 2019

La UAB divulga la ciència al Pint of Science
istockphoto/Peshkova

Els dies 20, 21 i 22 de maig se celebra a 24 països una nova edició del Festival Pint of Science, un esdeveniment de divulgació científica que proposa una trobada entre investigadores i investigadors i el públic als bars. Enguany hi participen més d'una desena de persones que fan recerca a la UAB.

04/05/2018

En aquesta edició, el Festival bat rècords a Espanya, amb un total de 784 científics que faran 387 xerrades a 73 ciutats i amb la participació de més de 400 voluntaris en la seva organització. Les xerrades que faran les expertes i experts de la Universitat són les següents:

Dilluns, 20 de maig

- Sobrepeso: pon en forma tu cerebro. Rosa Maria Escorihuela, (Institut de Neurociències (INc) i Departament de Psiquiatria i Medicina Legal). Polaroid Bar.

- Psicopatología: la violencia machista y los pensamientos erróneos, amb participació de Roser Nadal (INc i Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut). Fiu House.

- Bitcoin: an approach to censorship resistant digital money. Jordi Herrera Joancomartí (Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions). Alfa Bar.

- Biaixos cognitius i psicosis. Xavier Labad Arias (Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal). Fiu House.

Dimarts, 21 de maig

- Células luchadoras y tumores cerebrales. Carlos Barcia i Elena Saavedra (INc). Fiu House.

- D'on sorgeixen els trastorns mentals?. Neus Vidal Barrantes (Departament de Psicologia Clínica i de la Salut). La Iguana

Dimecres, 22 de maig

- La Inteligencia Artificial en Conducción Autónoma. Antonio Manuel López Peña (CVC i Departament de Ciències de la Computació). Alfa Bar.

-  El papel del diseño cognitivo en la democratización del saber. Anna Estany (Departament de Filosofia). Casa Orlandai.

- Injusticia algorítimica. David Casacuberta (Departament de Filosofia). Casa Orlandai.

- Neurotecnología: hackeando el cuerpo y la mente. Xavier Navarro (INc i Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia ). Polaroid Bar.

- "Brain hacking" y el tratamiento de enfermedades cerebrales. Ignacio Delgado Martínez (Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia). Polaroid Bar.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies