Inscripcions obertes per a la competició d'emprenedoria Imagine Express 2019

Imagine Express 2016

La iniciativa, que compta amb l'impuls del Programa UAB-Emprèn, promou el talent emprenedor jove en l'àmbit de la telefonia mòbil. Els participants hauran de desenvolupar una aplicació per als sectors estratègics fintech, urban innovation, health i open. El termini d'inscripció acaba el 31 de gener.

13/12/2018

Arriba una nova edició del Programa d'emprenedoria Imagine Express, una competició de tres dies que se celebra durant un viatge en tren entre Barcelona, París i Londres, i que vol descobrir i promoure el talent innovador i emprenedor en el sector de la telefonia mòbil. Enguany tindrà lloc del 22 al 25 de febrer.
 
Durant la competició, els participants hauran de desenvolupar, en equips de tres integrants, una aplicació mòbil adreçada als sectors estratègics fintech, urban innovation, health i open. El concurs seleccionarà 39 participants (dreamers) de perfils pluridisciplinaris: 13 enginyers informàtics (developer), 13 innovadors (creative mind) i 13 economistes de l’àmbit de l’administració d’empreses (business profile).
 
Les idees es presentaran a Londres, on s'escollirà el millor equip de cada categoria: els quatre rebran finançament i mentoratge per desenvolupar el seu projecte. Un cop a Barcelona, els projectes es presentaran al Mobile World Congress i s’instal·laran en incubadores de la ciutat per al seu desenvolupament
 
Imagine Express és una iniciativa d'Imagine Creativity Center en col·laboració amb Barcelona Mobile Capital, i compta amb el suport del Consell Social de la UAB, i també del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la UAB a través del Servei d’Ocupabilitat de la UAB i el seu Programa de Generació d’Idees UAB-Emprèn, que n’és partner oficial.
 
Cal inscriure’s en aquest enllaç abans del proper 31 de gener en una de les tres categories: com a developer, creative mind o business profile.
 
És imprescindible confirmar la participació a uab.empren@uab.cat, indicant les dades personals. A més, UAB-Emprèn oferirà assessorament per preparar la candidatura i/o el vídeo.
 
La participació en aquest concurs és totalment gratuïta i les despeses del viatge i l’allotjament estan cobertes.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa l'estudiant Joan Condal Cervantes

Ens ha deixat Joan Condal Cervantes, estudiant del Grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB. La rectora, l'equip de govern, el director de l'Escola d'Enginyeria i tota la comunitat universitària expressen el seu sentiment de condol a la família i amics. Llegir més

Totes les notícies