Viu a la UAB

Actualitat del Consell Social

Intervenció de Gabriel Masfurroll a la segona edició de

Masfurroll: “Els problemes són problemes fins que els assumeixes”

El president del Consell Social de la UAB, Gabriel Masfurroll, ha participat en una de les taules rodones de la segona edició de la jornada Somos talento, una iniciativa conjunta de Radiotelevisió Espanyola i la universitat emmarcada dins la càtedra que les dues institucions comparteixen des del 2016. El Palau Robert barceloní l’ha acollit el dijous 17 de maig.

+

Logotip del Consell Social de la UAB

La Comissió Acadèmica del Consell Social de la UAB recomana al Ple que doni llum verd a tres nous graus emergents

La Comissió Acadèmica del Consell Social de la UAB ha aprovat de recomanar al Ple de l’òrgan col·legiat que autoritzi que es creïn els nous graus en Comunicació de les Organitzacions i en Comunicació Interactiva, adscrits a la Facultat de Ciències de la Comunicació, i el nou grau en Enginyeria en Energies Renovables, adscrit a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià. La decisió l’ha pres la Comissió en la reunió del 10 de maig, presidida per Moisès Amorós.

+

Comissió Econòmica de maig del 2018 del Consell Social de la UAB

La Comissió Econòmica del Consell Social de la UAB recomana al Ple que aprovi el pressupost de la universitat

La Comissió Econòmica del Consell Social de la UAB ha acordat d’informar favorablement el Ple de l’òrgan col·legiat sobre l’aprovació del pressupost de la universitat per a l’any en curs presentat pel Consell de Govern. Els comptes de la institució sumen enguany més de 313 milions d’euros. El Ple del Consell en què es podrien aprovar definitivament tindrà lloc el 23 de maig. La Comissió ho ha decidit en la reunió del 10 de maig, presidida per Tania Nadal Vicens, també vicepresidenta del Consell.

+

Galeria