Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Fira Virtual Graus

Divendres 15 i dissabte 16 de maig obrim les portes del campus de la UAB perquè el puguis trepitjar en persona... però sense sortir de casa. Fem la fira virtual de graus, amb videoxats amb tots els centres del campus de la UAB. Inscripció oberta!

04/05/2020

A la fira virtual de graus coneixeràs, gratis i sense sortir de casa, els estudiants i professors que t'explicaran en primera persona com són els graus de la UAB. 

Si encara tens dubtes del que vols estudiar, és el moment per inscriure't a la fira virtual de graus de la UAB, que es farà els dies 15 i 16 de maig. Allà podràs conèixer estudiants com tu que t'explicaran en primera persona com són els graus de la UAB. També coneixeràs els professors que et faran les classes. Fem videoxats amb UABers de cadascuna de les facultats i escoles, i tot sense sortir de casa!

 

Inscripció oberta!


A la fira virtual podràs assistir a diferents sessions informatives per part dels professors i estudiants que van participar l'any passat en el Saló de l'Ensenyament. Et parlaran de la seva experiència universitària i atendran per videoxat tots els dubtes en directe.

La inscripció prèvia és necessària perquè puguem dimensionar les videosales i els participants per oferir la millor atenció possible. No obstant, és una fira oberta i estarem encantats que acudeixis, si vols, amb la teva família.

Si vols saber quines sortides professionals té el grau que t'interessa, com és la vida universitària, com funcionen les pràctiques en empreses o de quins programes de mobilitat internacional disposa la UAB, conecta't des de casa i gratis els propers dies 15 i 16 de maig.

Inscripcions ja obertes!

Més informació de la fira i graella completa d’horaris i videoxats:

Fira virtual de graus de la UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies