Gemma Garcia, nova degana de la Facultat de Ciències

Gemma García

Gemma Garcia, professora del Departament de Física, ha estat elegida nova degana de la Facultat de Ciències de la UAB i prendrà possessió del càrrec el proper 1 de setembre. Completen el nou equip del Deganat Natàlia Castellana, Ramon Alibés, Daniel Campos i Lluís Casas.

06/06/2019

La Junta de la Facultat de Ciències ha escollit Gemma Garcia, professora del Departament de Física, com a nova degana del centre. L'elecció va ser aprovada en una sessió extraordinària de la Junta el 5 de juny passat i Garcia i el nou equip del Deganat prendran possessió dels càrrecs el proper 1 de setembre. García agafarà el relleu del professor Antoni Méndez, que ha estat el degà de la Facultat des del 2014 fins ara.

A més de Garcia, el nou equip està format per Natàlia Castellana, secretària de la Facultat i vicedegana d'Intercanvis; Ramon Alibés, vicedegà d'Economia i d'Afers Acadèmics de Postgrau; Daniel Campos, vicedegà d'Afers Acadèmics de Grau; i Lluís Casas, vicedegà d'Alumnat i de Promoció.

Gemma Garcia Alonso és graduada en física per la Universitat Paul Sabatier de Toulouse, té un màster en Ciència de Materials per l'Institut Nacional Polytechnique de Toulouse i és doctora en Ciències Físiques per la UB. Va ser investigadora contractada a l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) del 1999 al 2004, quan es va incorporar al Departament de Física de la UAB. Ha estat coordinadora del segon cicle en Enginyeria de Materials, coordinadora adjunta del Grau en Nanociència i Nanotecnologia, vicedegana d'Alumnat i Promoció i, a l'actual equip de Deganat, vicedegana d'Afers Acadèmics de Grau. La seva recerca ha estat principalment centrada en el desenvolupament de materials en capa prima per aplicacions en l'energia (piles de combustible, emmagatzematge d'hidrogen, termoelèctrics).

Més informació: Facultat de Ciències

 

Notícies relacionades

Totes les notícies