Finalitza el Tàndem del curs 2019-2020

foto_parellatandem

Els canvis sovint suposen noves oportunitats. Així ha sigut amb el Tàndem d’enguany, que ha modificat el seu format, adaptant-se a la situació que ens ha tocat viure i ha complert amb les expectatives dels i les estudiants que hi han participat.

11/06/2020

En aquest segon semestre, tothom s’ha adaptat a una nova situació i el Tàndem també ho ha volgut fer. Hem intentat extreure quelcom positiu de la situació adversa que hem viscut i hem portat a terme el Tàndem online

Durant dos mesos hem estat creant parelles lingüístiques que s’han mantingut contacte online durant el confinament. En algun cas, fins i tot, les parelles han continuat parlant entre elles tot i els canvis de fases i l’aixecament de les restriccions.

Malgrat la situació actual, el Tàndem online ha ajuntat fins a 67 parelles, la majoria de les quals recalca haver gaudit d’una experiència molt positiva. En total, s’han inscrit 145 estudiants de la UAB, dels quals 67 eren locals i la resta internacionals. Aquests últims provenen de 32 països  diferents i destaca una alta presència d’alemanys i italians. Tot i això, l’activitat ha comptat amb participants de nacionalitats molt diverses, com per exemple, joves procedents de Rússia, Colòmbia, Taiwan o Nigèria, entre d’altes.

El programa va acabar el 31 de maig. Enguany, però, sense el tradicional dinar de comiat que en anteriors edicions posava punt i final a l’activitat. Això sí, esperem poder celebrar-lo la tornada al Campus de la UAB tan aviat com es pugui.

Aquest nou format ha conquistat els i les estudiants que han participat i qui sap, doncs, si ha vingut per quedar-se. Haureu d’estar atents a la pàgina web de Participació a la UAB per a saber si l’any que ve el Tàndem online torna per a complementar les altres activitats que habitualment es realitzen en aquest programa.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies