Ets UABer i vols explicar la teva experiència a futurs estudiants? Busquem dos estudiants de Salut i un d'Enginyeria

Estades de pràctiques promoció UAB

Busquem 2 estudiants d'Infermeria o Fisioteràpia i 1 estudiant d'Enginyeria de Telecomunicació o d'Enginyeria Informàtica per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del Campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2021.

17/11/2020

Si ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar la teva experiència, és el teu moment! Envia la teva sol·licitud a Nexus abans del 26 de novembre.

Busquem 3 estudiants amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers. Concretament, estem buscant: 

  • 2 estudiants de la Facultat de Medicina que estiguin estudiant Infermeria o Fisioteràpia.  
  • 1 estudiant de l'Escola d'Enginyeria que estigui estudiant Enginyeria de Telecomunicació o Enginyeria Informàtica.

Per participar, has d'estar matricular aquest curs (2020-21) i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits (si la titulació és de 240 o superior) o 90 crèdits (si és de 180).

És indispensable estar afiliat a la Seguretat Social, a més de comptar amb la cobertura de l’assegurança complementària de la UAB.

L’estada de pràctiques consta de 100 hores de col·laboració entre els mesos de gener i maig de 2021 i se centrarà en la participació en activitats i esdeveniments com ara les fires virtuals de graus, les minientrevistes als UABers, el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del  #TesperemAlaUAB o que tot just estem començant a organitzar. La participació es reconeixerà amb un ajut de 746€ bruts en total.

T’interessa? Tens fins el 26 de novembre (inclòs) per a presentar la teva sol·licitud al Nexus. Per a fer-ho, pots trobar la convocatòria amb el número de referència "28721 - Suport als esdeveniments de promoció" o cercant “Àrea de Comunicació i Promoció – UAB” a l’apartat Empresa del buscador de la plataforma. També la pots trobar simplement clicant al següent enllaç (cal estar registrat per a accedir-hi): 3 places de Suport esdeveniments de Promoció (100h).


T’esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

     

    Notícies relacionades

    Totes les notícies