Sala de premsa Premsa i mitjans

Eric Monteagudo i Orió Peñalver duen els seus films a Màlaga i Cannes

Ghostly
Dos joves professionals titulats en el Màster d'Escriptura per a Televisió i Cinema i en Periodisme per la UAB, porten els seus curtmetratges al Festival de Màlaga i al Festival de Cannes. Eric Monteagudo i Orió Peñalver han escrit i dirigit Ghostly i Washakie y el chico de las manos mojadas.

21/04/2015

Eric Monteagudo i Orió Peñalver, titulats a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, exhibeixen el curtmetratge d'animació Ghostly al Festival de Màlaga i presentaran Washakie y el chico de las manos mojadas al Short Film Corner del Festival de Cannes.

Monteagudo va realitzar el Màster Internacional d'Escriptura per a Televisió i Cinema de la UAB i Peñalver és llicenciat el Periodisme per la UAB. Es dediquen a la direcció i la producció a través d'Audiovisualbox, companyia que van crear l'any 2010 juntament amb Sonia Gámiz, llicenciada també en Periodisme per la UAB.

Tots dos signen Ghostly, el seu primer curtmetratge d'animació, que ja va ser premiat al Festival Julius de Vic. Aquests dies, Ghostly, que tracta sobre un espectre que vol completar la seva personal llista de tasques pendents, s'exhibeix a la secció Animazine del Festival de Màlaga de cinema espanyol (es projectarà el 22 d'abril, a les 19,15 h, al cinema Albéniz).

D'altra banda, Washakie y el chico de las manos mojadas, codirigit de nou per Monteagudo i Peñalver, estarà present al Short Film Corner del Festival de Cannes d'enguany, que tindrà lloc del 13 al 24 de maig. Aquest curtmetratge va ser distingit també al Festival Julius i ha estat seleccionat al Lakecity International Short Film Festival d'Índia i al Barcelona VisualSound d'enguany. Washakie y el chico de las manos mojadas tracta sobre un nadiu americà que entra en contacte amb un colon que fuig de la civilització.