Els equips de la UAB obtenen medalles en els Campionats de Catalunya Universitaris

Equip femení de bàsquet
Equip femení de bàsquet. A dalt, d'esquerra a dreta: Bernat Ubeda (2n entrenador), Jaume Lobo (delegat), Pere Ruiz (entrenador.), Merche Carrillo. Mig d'esquerra a dreta: Anna Mañà , Mamen Blanco, Regina Aguilar, Irene Medel, Maria Gascón, Anna Espigol, Laura Rovira, Anna Sabat (fisioterapeuta). A sota d'esquerra a dreta: Mireia Capdevila, Clàudia Brunet, Ariadna Llop, Anna Iglesias.

Durant la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris, celebrada del 4 al 7 de març, l’equip femení de bàsquet i l’equip masculí d’handbol es van proclamar campions de Catalunya, mentre que l’equip femení de voleibol va aconseguir la medalla de plata. 

08/03/2019

Tres equips de la UAB han obtingut medalles en els Campionats de Catalunya Universitaris, celebrats a l’Hospitalet de Llobregat, del 29 de gener al 7 de març. 
Cal destacar el paper dels equips femenins de la UAB, que han aconseguit dues de les tres medalles.
 
D’una banda, l’equip femení de voleibol de la UAB es va proclamar subcampió, en una final que es va celebrar el proppassat dilluns, 4 de març, contra l’equip de la Universitat de Barcelona.  La selecció de la UAB està formada per Laura Tetuà, Maria Valldosera, Maria Señé, Natàlia Moreno, Raquel Risco, Mireia Bernuz, Maria Aparicio, Maria Palet, Julia Carrasco i Marta Cots, que és l’entrenadora. 
 
De l’altra, l’equip femení de bàsquet de la UAB va disputar la final contra la selecció de la Universitat de Barcelona, proclamant-se campió de Catalunya. Les guanyadores són Merche Carrillo, Anna Mañà , Mamen Blanco, Regina Aguilar, Irene Medel, Maria Gascón,  Anna Espigol, Laura Rovira, Mireia Capdevila, Clàudia Brunet, Ariadna Llop, Anna Iglesias. També formen part de l’equip Pere Ruiz i Bernat Ubeda, com entrenadors, Jaume Lobo, com a delegat i Anna Sabat, com a fisioterapeuta. 

Finalment, l’equip masculí d’handbol va alçar-se com a campió de Catalunya després d’enfrontar-se a la UB en una final que va tenir lloc el 6 de març. La selecció de la UAB està formada per Pau Ramírez, Roger Lorente, Oriol Vaz, Jaume Esteve, Dani Peiró, Joan Vera, Gerard Blanes, Sergi Rodríguez, Oriol Vivas, Marc Jordan, Lluís Montserrat, Adrià Cumplido, Pol Torres, Joan Blanco, Arnau Aumedes, Oriol Miró, Iván Rodríguez  i els entrenadors Jordi Altés i Quim Vailló.  


Organitzats per l’Esport Català Universitari (ECU), els Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) són una competició que reuneix les dotze universitats catalanes amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre els membres de la comunitat universitària. La coordinació dels CCU, que es fa de manera rotatòria entre les dotze universitats catalanes que integren l’ECU, recau enguany en la Universitat de Barcelona. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies