El Síndic de Greuges organitza un curs amb reconeixement acadèmic de la UAB

Síndic de Greuges
Foto: Pere López, via Wikimedia Commons.

El Síndic de Greuges organitza un curs gratuït centrat en la defensa pública dels drets humans i el funcionament del Síndic, amb reconeixement acadèmic de 2 crèdits ECTS a la UAB, la UB i la UPF. El curs tindrà lloc de l'1 al 22 de març, de les 16 h a les 19, a la seu del síndic a Barcelona.

08/02/2018

El proper 1 de març comença un curs del Síndic de Greuges de Catalunya amb reconeixement acadèmic de dos crèdits a la UAB i altres universitats catalanes. El Síndic, que és el defensor del poble de Catalunya, és una institució de la Generalitat que vetlla per garantir el dret de tothom a una bona administració governamental, i atén les queixes referents a la manca d'actuació de les administracions. Sota el nom El Síndic de Greuges com a garant dels drets humans, ha organitzat un curs gratuït per donar a conèixer el seu funcionament.

El curs, que donarà el tret de sortida amb la conferència inaugural a càrrec de Rafael Ribó, president del Síndic, comptarà amb la participació de diversos membres de la institució i altres experts per tractar temes com la figura de l'ombudsman, la prevenció de la tortura jurídica, els drets dels consumidors, i la protecció de la infància. El cicle es tancarà el 22 de març amb una taula rodona sobre les defensories de drets en un món interconnectat on participaran els síndics de Cornellà del Llobregat, la UB, i la Societat General d'Aigües de Barcelona (AGBAR).

El curs amb reconeixement de 2 crèdits ECTS, que tindrà lloc de l'1 al 22 de març, de les 16 h a les 19, a la Seu del Síndic de Greuges a Barcelona, disposa de 45 places i la inscripció es pot fer mitjançant el telèfon al 933 040 108 o per correu electrònic a cpleguezuelos@sindic.cat amb independència dels requisits de matriculació a cada universitat.

Més informació: Programa curs Sindic de Greuges

 

Notícies relacionades

Totes les notícies