El programa d'intercanvi lingüístic Tàndem es renova

Nova imatge del tàndem 2020

El programa Tàndem és l’oportunitat de practicar idiomes entre companys i companyes, un entorn proper on poder guanyar fluïdesa lingüística a la vegada que s'entra en contacte amb d’altres cultures. Ara, s'ha renovat, i també es podrà practicar en parella, a més d'en grup.

26/11/2020

L’objectiu del programa Tàndem és oferir l’oportunitat de practicar diferents idiomes, fins ara en grup dinamitzat a través de jocs, notícies... A partir d’ara activem també la possibilitat de fer-ho en parella: les parelles lingüístiques.

Una parella lingüística és una activitat de conversa en diferents idiomes entre dues persones, pot ser presencial, virtual, al matí, a la tarda... Per tant suposa una alt grau de flexibilitat i adaptació. No és un aprenentatge formal d’idiomes, sinó un espai on posar en pràctica allò aprés i aprofitar per fer xarxa i conèixer altres cultures.

Dinamització Comunitària ofereix aquesta possibilitat a tots els membres de la Comunitat ja siguin estudiants, personal docent o el personal d’administració i serveis. Posarà contacte als membres de la parella, en funció de les llengües en comú, la que parlem i la que volen practicar, d’aquesta manera, les dues poden practicar una llengua i, a la vegada, poden ajudar l’altra a practicar la seva. Si esteu interessats/es, us podeu inscriure en aquest formulari.

Les parelles podran complementar la seva activitat amb les trobades grupals del Tàndem. Aquesta pràctica d’idiomes és grupal, actualment en línia, i s’organitza depenent les llengües que es vulguin practicar en cada sessió, és per això, que és necessària la inscripció en aquest enllaç per tal de poder-ho organitzar.

El Tàndem, tant a través de les parelles lingüístiques com en les trobades en grup, és la pràctica d’un altre idioma a la vegada que et permet conèixer altres membres de la comunitat, una nova cultura i les seves maneres de fer. A més a més, facilita que els estudiants internacionals puguin veure la realitat lingüística del campus, podent practicar tant el català com el castellà i conèixer totes les tradicions culturals que ens envolten i el nostre dia a dia.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies