El CREAF celebra el seu 30è aniversari amb l'humor com a protagonista

30è aniversari del CREAF

Avui, a les 11 h, l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres i de Psicologia acull l’acte de celebració del 30è aniversari del CREAF, que compta amb la col·laboració de la UAB. Sota el lema "Tu sí que ens mous!" i presentat per Dani Jiménez, és un acte festiu, on la ciència en transforme en monòlegs humorístics sobre ecologia. L'acte es pot seguir en directe en aquest enllaç.

04/12/2018

L’objectiu de l’acte de celebració és apropar la recerca del centre a la societat, a través de diversos participants, que intentaran respondre amb humor diferents qüestions plantejades per la ciutadania i explicar per què l’ecologia és una eina cabdal per a la construcció d’una societat sana i capaç de viure en aquest planeta.  

Sota el lema “Tu sí que ens mous!”  i presentat per Dani Jiménez, serà un acte festiu on la ciència es transformarà en monòlegs humorístics sobre diversos aspectes relacionats amb l’ecologia.
 
La cerimònia comptarà amb la presència de Javier Lafuente, vicerector d’Innovació i de Projectes Estratègics de la Universitat Autònoma de Barcelona; de Javier Retana, director del CREAF i professor del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecología, i de Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

L’assistència és gratuïta, però cal inscripció.

Pots veure l'acte en directe en aquest enllaç.

Més informació: Programa CREAF 30 anys

 

Notícies relacionades

Grup de Recerca GRUMETAS (UAB-CREAF)

GRUMETS rep el segell Copernicus Academy

El Grup de Recerca sobre Mètodes i Aplicacions en Teledetecció i Sistemes d’Informació Geogràfica, GRUMETS (UAB-CREAF), ha rebut la menció Copernicus Academy, xarxa internacional d’universitats i centres de recerca que promou la col·laboració en la investigació i la formació d'experts en el camp de l’observació de la Terra. Llegir més

Totes les notícies