Eduardo Rojo i Joan Torrent debatran sobre la intel·ligència artificial i les relacions laborals

Jornada sobre Intel·ligència Artificial al Palau Macaya

El dijous, 27 de febrer, el Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà la xerrada “Intel·ligència artificial i relacions laborals”, que analitzarà com afecta la intel·ligència artificial a la vida laboral i les relacions de treball. 

10/01/2020

La intel·ligència artificial i les relacions laborals seran un tema de debat el proper dijous, 27 de febrer. El Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà la xerrada titulada “Intel·ligència artificial i relacions laborals” que tindrà lloc a les 18.30 hores. L’acte comptarà amb les ponències d’Eduardo Rojo, catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, i de Joan Torrent, professor d’Estudis d’Economia i Empresa de la UOC. 

Aquesta xerrada tracta d’un tema d’actualitat, ja que la intel·ligència artificial afecta a totes les fases de la vida laboral; és a dir, des del moment de procedir a la selecció del personal com al llarg de tota la prestació de serveis i també quan es procedeix a l’extinció de la relació. A més, és la protagonista de com s’organitzen les condicions de treball de moltes empreses i de la distribució d’horaris i torns dels treballadors, entre altres qüestions. 

Per aquest motiu, la intel·ligència artificial és un tema de debat, cada vegada més, a l’àmbit polític, econòmic i social. En aquest cas, els ponents debatran sobre els criteris ètics i la transparència en la selecció i aplicació de la intel·ligència artificial a la vida laboral i les relacions de treball. Per assistir a l'acte és necessari emplenar un formulari a la pàgina web o escriure a l'adreça de correu electrònic amics@uab.cat. 

Més informació: Associació AmicsUAB

 

Notícies relacionades

foto_NO_avions

L’ICTA-UAB demana que la UAB redueixi el número de vols

L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB (ICTA-UAB) ha demanat a la
Universitat que intenti reduir el número de vols corporatius. Al llarg del 2018 la UAB
ha reservat prop de 5.000 vols, dels quals, asseguren des d’aquest institut, molts
d’ells es podrien haver substituït o evitat.
 

Totes les notícies