Eduardo Rojo i Joan Torrent debatran sobre la intel·ligència artificial i les relacions laborals

Jornada sobre Intel·ligència Artificial al Palau Macaya

El dijous, 27 de febrer, el Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà la xerrada “Intel·ligència artificial i relacions laborals”, que analitzarà com afecta la intel·ligència artificial a la vida laboral i les relacions de treball. 

10/01/2020

La intel·ligència artificial i les relacions laborals seran un tema de debat el proper dijous, 27 de febrer. El Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà la xerrada titulada “Intel·ligència artificial i relacions laborals” que tindrà lloc a les 18.30 hores. L’acte comptarà amb les ponències d’Eduardo Rojo, catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, i de Joan Torrent, professor d’Estudis d’Economia i Empresa de la UOC. 

Aquesta xerrada tracta d’un tema d’actualitat, ja que la intel·ligència artificial afecta a totes les fases de la vida laboral; és a dir, des del moment de procedir a la selecció del personal com al llarg de tota la prestació de serveis i també quan es procedeix a l’extinció de la relació. A més, és la protagonista de com s’organitzen les condicions de treball de moltes empreses i de la distribució d’horaris i torns dels treballadors, entre altres qüestions. 

Per aquest motiu, la intel·ligència artificial és un tema de debat, cada vegada més, a l’àmbit polític, econòmic i social. En aquest cas, els ponents debatran sobre els criteris ètics i la transparència en la selecció i aplicació de la intel·ligència artificial a la vida laboral i les relacions de treball. Per assistir a l'acte és necessari emplenar un formulari a la pàgina web o escriure a l'adreça de correu electrònic amics@uab.cat. 

Més informació: Associació AmicsUAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies