Sala de premsa Premsa i mitjans

Dos estudiants de la UAB, seleccionats per participar en la competició d'emprenedoria 'Imagine Express 2021'

'Dreamers' de la UAB de 2021

Andrea Santín, alumna del grau en Comunicació Audiovisual, i Salvador María de Sitjar, alumne del doble grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret, són els dreamers que pujaran al tren de l'emprenedoria Barcelona-París. Imagine Express s'ha ajornat fins la tardor per la covid.

26/05/2021

L'organització d'Imagine Express ha seleccionat dos participants (dreamers) de la UAB per participar en l'edició d'enguany d'aquest concurs, que vol descobrir i promoure el talent innovador i emprenedor en el sector de la telefonia mòbil.

La dreamer Andrea Santín, de Barcelona, és alumna de tercer curs del grau en Comunicació Audiovisual i participarà en la categoria de creative mind. De fet, es defineix com una persona apassionada per les “tasques creatives” i la generació de “grans idees”, amb capacitat per aprendre ràpidament. En l’àmbit professional, ha col·laborat com a redactora a UAB Campus Mèdia i com script assistant en un curtmetratge de l’ESCAC. A més, l’any passat va ser una de les guanyadores del concurs Emprèn Pitch 2020, organitzat per UAB-Emprèn.

Per altra banda, el dreamer Salvador María de Sitjar, de Sant Cugat del Vallès, és alumne de tercer curs del doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret i participarà en la categoria de business profile. Es defineix com una persona “amb grans competències comunicatives” i que porta la resolució de problemes en l’ADN. Té experiència professional en el sector de l’organització d’esdeveniments i, sobretot, com a dissenyador web des de 2019. També el 2019 va ser un dels guanyadors de la competició de generació d’idees i emprenedoria UAB Reptes.

Enguany, i a causa de la pandèmia de covid-19, l'organització d'Imagine Express ha decidit ajornar l'esdeveniment fins a la tardor. Durant la competició, que tindrà lloc en un viatge de tren entre Barcelona i París, ambdós participants de la UAB s’integraran en equips de tres membres per desenvolupar una aplicació mòbil adreçada als sectors estratègics de la salut, les finances, la sostenibilitat o la innovació social. Les idees es presentaran a la capital francesa, on s'escollirà el millor equip de cada categoria: els quatre rebran finançament i mentoria per desenvolupar el seu projecte.

Un cop a Barcelona, els projectes s’instal·laran en incubadores de la ciutat per al seu desenvolupament.

Imagine Express és una iniciativa d'Imagine Creativity Center que compta amb el suport del Consell Social de la UAB, i també del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la UAB a través del Servei d’Ocupabilitat de la UAB i el seu programa de Generació d’Idees UAB-Emprèn, que n’és partner oficial.