Diferents actes per a celebrar el 50 aniversari

Lletres50Anyscampus

Diferents actes continuaran tenint lloc a la UAB en el marc del 50è aniversari, fins arribar a l'acte central, el dimecres, 6 de juny, on tindrà lloc un sopar al SAF on els protagonistes seran les persones que han fet possible la Universitat al llarg dels seus 50 anys de vida.


23/03/2018

MÀSTERCLASS ESPORTIVA
En el marc del 50è aniversari de la UAB, la Facultat de Ciències de la Comunicacó organitza una Masterclass Esportiva, en la qual intervindran diferents periodistes de TV3 especialitzats en el món de l'esport. Aquesta "classe magistral" es farà el dimarts, 17 d'abril, a la mateixa facultat, a les 12.00 hores.

ACTE DE NOMENAMENT D'HONORIS CAUSA
La UAB investirà Margarita Salas, destacada bioquímica i deixebla de Severo Ochoa, doctora ‘honoris causa’ a proposta de les Facultats de Ciències i de Biociències, el proper dia 18 d’abril, a les 12h. a la sala d'actes del Rectorat. L'acte s'emmarca en la celebració del 50è aniversari de la UAB.

CAMINADA SOSTENIBLE
En el marc del 50è aniversari l'Oficina de Medi Ambient de la UAB ha organitzat una caminada el dijous, 19 d'abril, a les 13.35 hores, que fa un recorregut pels indrets més significatius i emblemàtics del campus. La ruta, que forma part de les activitats de la Setmana Saludable i Sostenible, sortirà de la Plaça Cívica i vol despertar l’interès de totes aquelles persones que vulguin saber més de la universitat i els canvis que hi ha hagut en el seu territori al llarg de tots aquests anys. L’itinerari s’acompanyarà d’imatges que il·lustrin els canvis en el terreny i en els edificis que conformen el campus, així com d’una sèrie de preguntes "trivial" perquè els participants en la caminada posin a prova el seu coneixement de la història i natura de la universitat.

UN DEBAT AL CCCB
El dimecres, 25 d'abril, a les 19.00 hores, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) tindrà lloc una sessió amb taules rodones, dividides per dècades, en les que participarà el professorat, estudiantat i el personal que ha tingut la Universitat Autònoma al llarg de la seva vida.

UN CONCERT A SABADELL
El dijous, 3 de maig, el Teatre La Faràndula de Sabadell acollirà el Concert dels 50 Anys de la Universitat Autònoma. Serà a les 20.00 hores, on la música protagonitzarà l'aniversari de la UAB, en un espai tant especial i emblemàtic com és el Teatre La Faràndula de Sabadell.

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS
En el marc del 50è aniversari, es celebrarà també l'acte de lliurament dels Premis Literaris 2018, el dijous, 10 de maig, premis que convoca l'Ajuntament de Cerdanyola de Vallès i la UAB, i que el Servei de Publicacions edita cada any les obres guanyadores.

En el marc del 50è aniversari, el dilluns 12 de febrer va finalitzar el termini per la presentació d’originals. S’han rebut 34 relats breus que optarien al IX Premi «Caterina Albert», 73 llibres de poesia al XXIII Premi «Miquel Martí i Pol» i 46 novel·les al XXIV Premi «Valldaura-Memorial Pere Calders».

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'HISTÒRIA DE LA UAB
La UAB presentarà el llibre del 50 aniversari de la UAB el dimecres, 6 de juny, a les 18 hores, en un espai pendent de concretar de la UAB.

SOPAR D'ANIVERSARI DE LA UAB
El sopar dels 50 anys de la UAB tindrà lloc el dimecres, 6 de juny, a les 20.30 hores, a les instal.lacions del Servei d'Activitat Física (UAB). Serà una vetllada per al record i la festa on s'anima a tota la comunitat a participar-hi, en una data clau per a la Universitat Autònoma ja que el 6 de juny de 1968 va ser quan fou creada per decret llei.

Més informació:

WEB 50 ANYS UAB

 
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies