Cursos i tutoria virtuals intensius

Imatge Cursos i tutories virtuals intensius

Del 23 de març al 3 d'abril de 2020, una proposta de suport: un microcatàleg de cursos per a aquest període excepcional. Seguim al servei, més que mai, de l’aprenentatge de tots els estudiants a dins i a fora de l’escola. I de fer-ho amb formadors experts i engrescats a ajudar-nos a avançar i a reflexionar en aquesta situació.
 

18/03/2020

EN CAS D’EMERGÈNCIA: MÉS SUPORT I PREPARACIÓ

Us proposem un microcatàleg de cursos per a aquest període excepcional en què, per raons sociosanitàries, hem hagut d’abandonar les aules, però en el qual, de cap manera, no volem bandejar la nostra formació, al servei, més que mai, de l’aprenentatge de tots els estudiants a dins i a fora de l’escola. I de fer-ho amb formadors experts i engrescats a ajudar-nos a avançar i a reflexionar en aquesta situació.

Hi trobareu, doncs, tres cursos virtuals que tracten, precisament, d’eines digitals, de fonaments pedagògics provinents de la neurociència, i de metodologies actives.

Així mateix, hem obert un espai que plantegem de suport i tutoria per a aquells docents que necessiteu acompanyament en el maneig d’eines digitals i d'estratègies per atendre, a distància, les seqüències didàctiques que heu planificat així com els processos d'aprenentatge de l’alumnat, especialment el vídeo i la comunicació i escriptura a distància i en línia.

Web dels cursos


 

 

Notícies relacionades

Especial #QuedatACasa

#QuedatACasa! Visita la UAB sense sortir de casa

Coneix tota l'oferta d'activitats online per descobrir la UAB des de casa. Vídeos, guies i catàlegs en PDF, fitxes web, presentacions online o fires virtuals... amb l'opinió dels UABers: estudiants com tu que parlen en primera persona.

Totes les notícies