Comunicat del Consell de Govern de la UAB

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Comunicat del Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona del dia 5 de desembre de 2018 arran de la vaga dels dies 28 i 29 de novembre passat.

05/12/2018

Arran de la vaga dels dies 28 i 29 de novembre sobre la petició de rebaixar les taxes universitàries, el Consell de Govern de la UAB vol manifestar que comparteix aquesta reivindicació que ha defensat de forma pública i decidida.
 
No obstant això: 
 

-Rebutja tota acció violenta en el nostre campus, especialment les intimidacions i coaccions.
-Condemna totes les situacions que posen en risc la seguretat de les persones, com ara bloquejar els accessos i sortides que garanteixen la llibertat de moviments.
-Lamenta els danys causats a les instal·lacions i materials del campus i el cost econòmic que se’n deriva.
-Reitera que totes les reivindicacions es poden expressar en el marc de la UAB sempre que es facin amb respecte per tots els seus membres i els béns públics.
 
 
Per tot això, el Consell de Govern es compromet a continuar i, si cal, intensificar les vies de diàleg per garantir els drets de tota la comunitat universitària.

 
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 5 de desembre de 2018

 

Notícies relacionades

Participa també a l’estiu 2019!

Tens plans per aquest estiu? Des de la Unitat de Dinamització Comunitària t’oferim un munt d’activitats amb reconeixement acadèmic al llarg dels mesos de juny i juliol com el Taller de representació estudiantil, la Setmana del Parlament Universitari, el Taller de mediació, el de salut mental i sèries de televisió, el Buddy Programme i l’inici del Mentor. Llegir més

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Acord del Consell de Govern

El Consell de Govern de la UAB, reunit el 15 de maig passat, va acordar donar suport a les actuacions de l’Equip de Govern en relació als requeriments de la Junta Electoral de Zona de Sabadell i de la Junta Electoral Provincial de Barcelona. Llegir més

Totes les notícies