Com afectarà el canvi climàtic als nostres boscos? CREAF i UAB en parlen al CCCB

Com afectarà el canvi climàtic als boscos? CREAF i UAB en parlen al CCCB

Investigadors del CREAF i de la UAB han organitzat “Boscos en moviment. Com afectarà el canvi climàtic als nostres boscos?”, una activitat per a la reflexió sobre aquesta matèria a partir de vivències de ciutadans. Té lloc dijous, 15 de març, a les 18,30 h, al CCCB.

06/03/2018

L’activitat pretén reflexionar sobre la nostra relació amb els boscos i sobre com aquesta es pot modificar en un context de canvis ambientals accelerats. A partir de testimonis de vídeos, talls de veu o textos aportats pel públic en general, un grup d’investigadors del CREAF i la UAB explicaran com el canvi climàtic i altres factors antròpics estan modificant ja els nostres boscos i continuaran fent-ho en el futur.

Hi participen els investigadors del grup ‘EcoPhys: Fisiologia ecosistèmica i canvi global’ del CREAF, que inclou professors de la UAB (Jordi Martínez-Vilalta), investigadors postdoctorals (Raúl García-Valdés, Víctor Granda, Rossella Guerrieri, Elisabeth Robert), investigadors predoctorals (Jokin Gorrotxategi, Teresa Rosas) i tècnics de recerca (Mireia Banqué). També hi col·labora Paula Bruna, artista amb formació en ciències ambientals.

La iniciativa té lloc dins de l'Espai Beta, en el marc de l'exposició "Després de la fi del món" organitzada pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, c/ Montalegre, 5. Barcelona).

L’assistència és gratuïta, però requereix d’inscripció prèvia.
 
Més informació
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies