Arriba l'exposició virtual 'L'Art de la polèmica'

Imatge expo art polemica

La mostra "L'Art de la polèmica" és una nova exposició creada des del Màster en análisi i gestió del patrimoni artístic de la UAB i pretén mostrar els efectes devastadors de la censura. Es podrà visitar on-line fins a final de curs.

10/03/2021

La nova exposició 'L'Art de la Polèmica' ja està disponible per ser visitada per tothom de manera online. L'activitat es podrà visitar durant tot el curs 2020-2021 i aquesta busca ser un exercici de reflexió sobre la llibertat d'expressió i la censura en la premsa satírica. Es tracta d'una exposició creada des del Màster en anàlisi i gestió del patrimoni artístic de la UAB adaptada al format virtual degut a les atípiques restriccions causades per la crisi de la Covid-19. Es troba allotjada al Depòsit Digital de Documents (DDD) de la UAB.

'L'Art de la Polèmica' pretén mostrar els devastadors efectes de la censura sobre els drets fonamentals, i ho fa a través dels exemples de diferents revistes satíriques de la Transició i de l'actualitat. Aquests són mitjans de comunicació que no només han vist retallades amb unes "tisores" la seva llibertat creativa i la seva llibertat d'expressió, sinó que també s'han hagut d'enfrontar a diferents perills com el segrest d'exemplars, amenaces o sancions econòmiques.

Aquesta exposició ha estat portat a terme pels estudiants del mòdul de Crítica i Difusió de l’Art del Màster. El comissari de l’exhibició és el professor Jaume Vidal.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies