Acreditació econòmica per matricular-se com a becari/ària condicional al curs 2019-2020

Acreditació beques UAB

L'AGAUR ha obert la convocatòria per sol·licitar l'acreditació de caràcter econòmic, necessària per formalitzar la matrícula com a becari o becària condicional el curs 2019-2020, el 6 de juliol. El termini per fer-ho finalitzarà el 15 d'octubre.

08/07/2019

L'objecte d'aquest procediment és obtenir una acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de formalitzar la matrícula sense el pagament previ dels preus públics dels serveis acadèmics.

L'alumnat que vulgui sol·licitar la beca de caràcter general del Ministeri d'Educació i Formació Professional el curs acadèmic 2019-2020 caldrà que obtingui aquesta acreditació.

D'igual manera que l’any passat, per al curs acadèmic 2019-2020 s’ha implementat un únic formulari per sol·licitar l’Acreditació de caràcter econòmic (MATRC) per matricular-se com a becari/ària condicional, i l’Acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat (EQUITAT), per tant, emplenant un únic formulari es sol·licita:

Procediment MATRC: Acreditació de caràcter econòmic a l’efecte exclusiu de formalitzar la matrícula sense el pagament previ dels preus públics dels serveis acadèmics per al curs 2019-2020. És a dir, en cas d’obtenir una acreditació positiva l’estudiant es podrà matricular amb la condició de becari/ària condicional, si compleix la resta de condicions que estableix la seva universitat.

Procediment EQUITAT: Acreditació d'un tram de renda familiar, per una banda, i de la beca EQUITAT per a la minoració dels preus públics dels crèdits ordinaris per al curs 2019-2020, per l'altra. Això implica que aquest procediment tindrà dos resultats;

  • l'acreditació del tram de renda familiar, de caràcter informatiu, i
  • la beca Equitat, que implica la minoració del preu públic dels crèdits matriculats per primera vegada, si s'escau.

Recordeu que cada procediment té els seus requisits propis i, per tant, es generaran dues respostes que es podran descarregar des del portal de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Cal tenir en compte que aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de la beca de caràcter general del Ministeri d’Educació i Formació Professional, per la qual cosa és imprescindible que, a banda de l’acreditació, l’estudiant sol·liciti la beca.

L’acreditació es pot sol·licitar en aquest enllaç.

Per a més informació: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

 

Notícies relacionades

Estudiants

860 alumnes faran les proves d'accés a la universitat del setembre al campus

Els dies 21, 22 i 25 de setembre tindrà lloc la convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat (PAU). 860 alumnes s'examinaran enguany a diverses aules de les facultats de Veterinària, Ciències Polítiques i Sociologia, Ciències de la Comunicació, Medicina, Ciències de l'Educació i de l'Hemeroteca General de la UAB.

Totes les notícies