Sala de premsa Premsa i mitjans

3a competició 'Emprèn Pitch', amb tres viatges sorpresa en joc

Emprèn Pitch

El programa UAB-Emprèn organitza obert a tot l'alumnat aquest concurs de pitching, en què les persones participants disposen de 90 segons per fer una presentació oral de la seva idea o projecte emprenedor. Les inscripcions són obertes fins al 22 de novembre i la final se celebrarà el 12 de desembre a les 13 h.

17/10/2022

La final serà presencial i hi participaran 13 persones finalistes, de les quals tres seran premiades amb un viatge sorpresa Waynabox

Un pitch és la presentació verbal concisa d’una idea o un projecte emprenedor i és una tècnica força utilitzada en el món empresarial, en què les competències comunicatives juguen un paper determinant. Per concursar a Emprèn Pitch, organitzat per UAB-Emprèn, cal ser estudiant de la UAB i gravar un vídeo d’una durada màxima d'un minut i mig explicant la idea o projecte propi. Un cop fet, cal emplenar el formulari següent i incloure-hi un enllaç de descàrrega del vídeo.

L’enllaç no pot caducar, per la qual cosa es recomana l’ús d’enllaços públics de serveis com Microsoft OneDrive, Google Drive o Dropbox i es desaconsella la versió gratuïta de WeTransfer. La data límit per inscriure-s'hi com a concursant és el 22 de novembre.

Un jurat professional seleccionarà els 10 vídeos millors, que passaran a la final. També passaran directament a la final els tres guanyadors d’una competició prèvia de pitching de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Les 13 persones seleccionades participaran en la final, que se celebrarà el 12 de desembre, a les 13 h, a l'espai UAB-Emprèn (plaça Cívica). Totes elles tornaran a disposar de només 90 segons per fer el seu pitch, aquesta vegada de forma presencial davant del jurat i dels competidors. El jurat triarà les tres millors presentacions, que es premiaran amb un viatge sorpresa Waynabox.

Els factors que es valoren de cada participació seran la mateixa presentació, l’originalitat i el grau d’innovació de la idea, el seu potencial impacte social o la seva viabilitat, entre altres. El jurat estarà format per una persona representant de l’empresa Waynabox, una del programa UAB-Emprèn, una de la Facultat d’Economia i Empresa i una altra de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Tots els detalls sobre la mecànica de la competició es poden consultar en aquest enllaç:

L'edició anterior d'Emprèn Pitch es va celebrar amb èxit a finals de 2020, amb més d'una trentena de concursants.