Nova edició del concurs fotogràfic Exponatura UAB 2019

Exponatura
Autor: Galdrich Mossol

En el marc de la V Jornada de Recerca del BABVE, el departament organitza una nova edició del concurs de fotografia Exponatura UAB 2019. El termini de presentació d'imatges està obert fins al 26 de maig. Les fotografies inscrites seran exposades al llarg del dimarts 4 de juny a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències.

25/04/2019

El Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia de la UAB organitza una nova edició del concurs Exponatura UAB, en el marc de la cinquena Jornada de BioRecerca del BABVE. El concurs de fotografia va adreçat a tots els membres de la comunitat de la UAB (estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS). Els participants podran presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema Biodiversitat.

Les imatges es podran presentar des d’avui, 25 d’abril, fins al proper 26 de maig. L'exposició de les fotografies presentades i l'entrega de premis es farà el dimarts 4 de juny a la sala de vidre de la Facultat de Biociències, dins del programa de les VI Jornades de BioRecerca, amb el suport de la Facultat de Biociències, el Vicerectorat de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB i la col·laboració d'Altaïr, Oryx, Orlimarc i Abacus.

L’inici d’aquesta mostra d’imatges sobre natura es remunta al període 1986-1989. En aquells anys, un grup d’estudiants de doctorat, interessats per la fotografia de la natura, va engegar aquesta iniciativa, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències i el vicerectorat de Relacions Exteriors i de Campus.

Al llarg d’aquesta primera etapa, Exponatura UAB va esdevenir una iniciativa dinamitzadora de la Facultat, fomentant la participació i la col·laboració dels membres de la nostra comunitat, des d’estudiants a professors, així com el personal d’administració i serveis. Aquestes quatre edicions inicials de la mostra van ser l’aparador d’un recull divers, notable i fins i tot sorprenent d’instantànies de la natura, apropant la ciència a la gent des d’una perspectiva més lúdica.

L'any 2016, gairebé 30 anys després de les primeres edicions,  des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) es va rescatar aquesta iniciativa, aconseguint, amb gairebé dues centes imatges presentades a concurs, un gran èxit de participació. A la següent edició, es van presentar fins a 226 fotografies noves de 118 participants.

A l'edició de l'any passat es va assolir un rècord de participació, arribant als 120 inscrits i 228 imatges a concurs.

Les bases de participació es poden consultar en aquest enllaç:
http://www.uab.cat/web/exponaturauab/bases-1345699128533.html

Per participar, s’ha d'enviar les imatges per mitjà del següent formulari:
http://www.uab.cat/web/exponaturauab/formulari-de-participacio-1345699128540.html

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies