Recerca i assessorament

Grup de Recerca en Gestió Turística

Grup de Recerca en Gestió Turística

El nou Grup de Recerca en Gestió Turística de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, creat al 2017, està format per un equip d'investigadors amb un perfil pluridisciplinar, que permet abordar, des de l’àmbit de la recerca, diverses temàtiques relacionades amb el món del turisme i del lleure, com ara l’emprenedoria i la gestió d’empreses turístiques, l’economia del turisme, el turisme i la sostenibilitat, i el turisme i el patrimoni cultural.

El grup de recerca està coordinat pel Dr. Francesc Romagosa i compta amb la participació dels doctors Maria Noguera, Albert Saló, Maria Abril i Magda Cayón.

En la resolució d’ajuts de suport als grups de recerca de Catalunya (SGR) per al període 2017-2019, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha reconegut aquest equip  com a Grup de Recerca Emergent, i  li ha atorgat finançament per al desenvolupament de les seves activitats, fet que permetrà consolidar les tasques d'investigació que ja s’estan realitzant, des de fa molt temps, a l’Escola.