Cursos Seleccionats

Un semestre o un any acadèmic en els grups regulars de grau de la UAB.

 • Lloc: Campus UAB (Bellaterra)
 • Període: setembre a juny
 • Preu: 140 € per crèdit
 • Modalitat: Presencial
 • Contacte:
  study.abroad.sc@uab.cat
  +34 93 488 21 82

Compartir

Punts forts

 • Possibilitat de seleccionar cursos dels programes de grau
 • Classes impartides en anglès, espanyol i català
 • Fins a 60 crèdits ECTS en dos semestres
 • Compartint classes amb estudiants locals i altres internacionals de programes Erasmus i Intercanvi
 • Al campus de Bellaterra, a 30km. de Barcelona

Presentació

Els Cursos Seleccionats estan pensats per a estudiants d'universitats i institucions d'educació superior d'altres països que desitgin ampliar els seus estudis universitaris a Barcelona i participar en els cursos regulars del campus principal de la Universitat Autònoma de Barcelona, seguint les assignatures que cursen els estudiants locals de grau i altres estudiants internacionals a través de programes Erasmus.

Les classes s'imparteixen en els idiomes oficials de la universitat, castellà i català, i també algunes en altres llengües, a les diferents facultats del campus de la UAB, a Bellaterra.

Per tots els estudiants el màxim de crèdits ECTS és 30 en un semestre.

Certificació i convalidació de crèdits

Un cop finalitzat el curs, la UAB atorgarà un certificat, que el mateix estudiant es responsabilitzarà de presentar a la seva universitat d'origen per obtenir la convalidació dels crèdits corresponents.

Els estudiants dels Cursos Seleccionats podran matricular-se en assignatures de les facultats de la UAB. Preguem reviseu i confirmeu l'idioma en què s'imparteixen les assignatures a la guia docent de cada grau.

Consulta aquí l'oferta acadèmica. 

També pots posar-te en contacte amb nosaltres:

Els programes es fan durant els períodes de classes de la UAB:

 • Primer període: setembre - febrer
 • Segon període: febrer - juliol

Consulteu aquí el calendari acadèmic 

140 € per crèdit.

Períodes de matriculació

 • 1r Semestre (setembre a febrer): del 15 de març al 14 de juny
 • 2on Semestre (febrer a juliol): del 16 de setembre al 15 de novembre

Requisits d’admissió

Per ser admès en aquest programa cal presentar la següent documentació:

 • Una còpia escanejada de l'expedient acadèmic oficial de la teva universitat d'origen. Has d'estar matriculat en una universitat i haver completat almenys 2 semestres abans de sol·licitar aquest programa.
 • Llistat de matèries indicant clarament el codi, el semestre, els crèdits i l'idioma en què desitgis fer-les (en cas d'estar disponible en més d'un idioma).
 • Fotocòpia del passaport en vigència.
 • Els estudiants que no tinguin l'espanyol o l'anglès com a idioma nadiu i vulguin cursar assignatures en alguna d'aquestes llengues caldrà que presentin una còpia escanejada del certificat de coneixement de nivell mínim B2 o equivalent de la llengua corresponent.

Necessitats acadèmiques
És important que ens indiquis les teves necessitats acadèmiques abans de l'inici del programa, perquè puguem assegurar que tinguis disponibles els recursos adequats. Tingues en compte que no podem garantir l'accés a les necessitats sol·licitades, si no les envies abans de l'inici del programa. Pots informar sobre les teves necessitats escrivint a study.abroad@uab.cat una vegada hagis fet la teva inscripció.

NOTA: El procés de matriculació es tancarà amb anterioritat si es cobreixen les places disponibles abans de la data límit.

Termes i Condicions del Programa Study Abroad Selected Courses

Per a més informació sobre l'admissió i matrícula fes clic en aquest enllaç.

La Universitat Autònoma de Barcelona està situada a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), a 30 minuts de Barcelona.

El Campus de Bellaterra hostatja els Cursos Seleccionats i els programes A Mida, i està ubicat en un bonic entorn natural amb àmplies zones verdes i boscos, en un dels centres més importants de l'Europa mediterrània pel que fa al desenvolupament tecnològic i industrial, i es troba excel·lentment connectat amb Barcelona per carretera i transport públic.

La UAB és una de les poques universitats espanyoles on es concentren les activitats acadèmiques, culturals i socials en un sol lloc: a banda d'estudiar, formar i fer recerca, el campus de la UAB també és per viure, ja que compta amb Vila Universitària, apartaments per a estudiants i professorat universitari, amb més de 2000 places d'allotjament.

A més dels centres de docència i recerca, el campus de la UAB ofereix tot tipus de serveis addicionals, com ara biblioteques, un centre d'aprenentatge d'idiomes, activitats culturals pròpies, instal·lacions esportives, restaurants i bars, hotel, un centre de salut, llibreries i diverses altres botigues, que fan del campus una autèntica comunitat on estudiar transcorre en un ambient d'amistat i solidaritat entre alumnes i professors d'arreu del món.

Al cor del campus s'ubica l'International Support Service, amb informació i suport específics per a estudiants i professors internacionals.

En aquesta pàgina trobaràs tots els serveis de la UAB.

Tots els estudiants estrangers que venen a una universitat catalana han d'estar coberts per una assegurança mèdica.

Si ets d'un país de fora de l'Espai Econòmic Europeu, és convenient que t'informis sobre si hi ha un acord mèdic entre la seguretat social del teu país i l'espanyola. Si és així, has de tramitar, davant de les autoritats competents del teu país, el document corresponent que et permeti accedir gratuïtament a la xarxa d'assistència sanitària pública espanyola.

En cas de renovació de l'autorització d'estada (NIE, TIE), t'has d'assegurar que aquest document substitueix l'obligació de contractar una assegurança privada de malaltia i accidents (la Seguretat Social no inclou la repatriació al país d'origen). Per a més informació, contacta amb l'ISS.

Si el teu cas no és aquest, has de contractar una assegurança mèdica privada que cobreixi tota l'estada a l'Estat espanyol.

En cas de contractar una assegurança de salut privada, ha de tenir una cobertura mínima de 100.000 euros en prestacions bàsiques (hospitalització, cobertura per repatriació al país d'origen, cobertura per la COVID-19, etc), sense carència ni copagaments.