Programes a Mida - Tailor Made

Una experiència formativa i vivencial única i a mida per a grups amb la qualitat acadèmica de la Universitat Autònoma de Barcelona

Compartir

Punts forts

  • Possibilitat de fer-ho durant tot l'any
  • En espanyol o anglès
  • Horaris flexibles
  • Programes en totes les àrees de coneixement
  • Certificats oficials emesos per la Fundació UAB

Presentació

Una experiència formativa i vivencial única i a mida amb la qualitat acadèmica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per a grups

Per a institucions i agències que desitgin brindar a grups d'estudiants una experiència formativa en un centre universitari d'excel·lència internacional al campus principal, a 30 km de Barcelona, o en una zona cèntrica de la ciutat.

Programa personalitzat

Més de 100 assignatures en anglès o espanyol per triar d'àmbits com Empresa, Comunicació, Medicina i Infermeria, Dret i Arts i Humanitats, així com Llengua Espanyola i Catalana.

Flexibilitat màxima

Els programes es fan tot l'any, no tenen durada mínima, compten amb horaris flexibles i poden incloure allotjament, àpats, transport, visites culturals i activitats d'oci.

El programa Tailor Made està concebut per a ser adaptat a les necessitats del grup d'estudiants que desitgin realitzar una estada formativa a la UAB. Podem elaborar programes de la durada, el nivell i la temàtica que requereixi cada grup.

Les classes s'imparteixen en aules equipades de les seus de la universitat a Barcelona o al campus principal de Bellaterra, a 30 km de la capital.

El programa pot incloure tot el que el grup d'estudiants requereixi durant la seva estada a la UAB i a Barcelona:

  • Allotjament i restauració fora o dins del campus principal de Bellaterra, en hotels i residències d'estudiants
  • Visites acadèmiques
  • Visites culturals i activitats d'oci
  • Transports i transfer al/des de l'aeroport

Fent clic a l'enllaç que trobareu a continuació podreu veure els principals programes dins de cada àrea formativa. Tots ells s'ofereixen tant en modalitat presencial com en línia.

No obstant això, ens adaptem completament a les necessitats dels nostres clients, modelant el contingut i l'extensió dels cursos, així com elaborant nous programes, a petició.

Consulta tots els programes

Contacta amb Study.abroad.tailor.made@uab.cat per a més informació i un pressupost a mida pel teu programa personalitzat. 

El programa Tailor Made està obert i disponible durant tot l'any. Si us plau escriu-nos per a més informació: Study.abroad.tailor.made@uab.cat

El programa Tailor Made és un programa fet a mida i per tant podràs triar entre diferents opcions d'allotjament:

Els nostres estudiants