Uneix-te al VIII Repte "Mou-te per la UAB"
VIIIrepte_a_la_uab_bici 26.04.2019 Mobilitat  -  Vine al Campus de forma sostenible i acumula cicles
 


UNEIX-TE AL VIII REPTE “MOU-TE PER LA UAB

Moure't de forma sostenible té premi
 


 
Vine al Campus de la UAB caminant, en bici, en patinet, en transport públic col·lectiu i/o compartint cotxe, usant l'app de Ciclogreen*.

Acumula, mínim, 60 cicles des del 29 d'abril al 29 de maig (ambdós inclosos) en qualsevol d'aquests mitjans de transport, amb la possibilitat de combinar-los. 

Supera el repte (60 cicles) i...Tindràs la possibilitat de poder bescanviar els teus kms

sostenibles per descomptes i regals exclusius!Informa’t de COM PARTICIPAR fent clic AQUÍ. 
MOLT IMPORTANT: Per a participar en aquest repte és imprescindible iniciar sessió a través de www.mueveteporlauab.com encara que ja sigueu usuaris/àries de l'aplicació Ciclogreen. En cas contrari, els vostres desplaçaments quedaran registrats a la vostra app però no al ranking general des d'on es comptabilitzen i es fa el sorteig final. 

*L'app de Ciclogreen està adaptada a sistema Android i iOS. Totes les persones que vulguin participar han de descarregar-se l'app de Ciclogreen. En cas contrari, els desplaçaments efectuats no quedaran registrats. Podeu descarregar-vos-la a través de www.mueveteporlauab.com

Estalvi de bateria: pot ser que, en alguns smartphones, el mode activat d'estalvi de bateria limiti la precisió del GPS i no es registrin bé els desplaçaments. Recomanem desactivar aquest mode si es creu precís. 

RESULTATS REPTE VII: podeu consultar els resultats del VII repte aquí 
 
LA COMUNITAT BiciUAB
 
A través de la Comunitat BiciUAB pots mantenir-te informat/da de les notícies i novetats relacionades amb la bici i el Campus de la UAB (tallers, xerrades, activitats, etc.). 
 
Si estàs interessat/da en formar part, només cal que omplis un petit formulari fent clic AQUÍ
 
*Les persones que, prèviament, hagin sol·licitat formar part de la Comunitat BiciUAB, ja han quedat registrades a la base de dades i no cal que ho sol·licitin de nou. 

 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona