Vés al contingut principal

Vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

04 abr. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Si no vas poder assistir a la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats i encara tens dubtes, no et perdis les gravacions íntegres de les sessions.

Vídeos Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

T'has perdut la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB? Ja pots veure els Vídeos de les xerrades informatives.

Et coincidien dues presentacions de màsters i només en vas poder veure una? No vas poder connectar-te a la Fira virtual i t'agradaria veure els videoxats? Tenies classe i no vas poder assistir a les xerrades? Vols tornar a veure les presentacions per acabar de decidir quins estudis realitzar? 

Tenim bones notícies! Ja pots veure (o reveure) alguns dels Vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats.

Aquest any, també, s'han inscrit moltes persones a la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Més de 6.300 inscripcions es van enregistrar per gaudir de les diferents presentacions dels estudis oferts a la UAB. Moltes gràcies per l'interès i per la participació!

Les sessions informatives les realitzen professores i professors de cada programa, que t'expliquen els detalls de cada titulació i, al final de les xerrades, contesten les diverses consultes que els UABers els proposen.

Te les has perdudes? Ja pots consultar l'oferta de màsters oficials, l'oferta de màsters i postgraus propis, l'oferta de doctorats, i ara també els Vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats.

Més informació
Visita la UAB

Dins de