Altres rutes proposades

Més caminades: rutes temàtiques, itineraris per accedir a peu al Campus i ruta ambiental.

Imatge amb recordatori de consells per caminar per una ruta

A banda de les caminades guiades (d’uns 4 km) o fer alguna ruta de la xarxa de camins (uns 3 km), es proposen també caminades temàtiques d’entre 5-6 km.

En aquest apartat també hi trobareu un recorregut per accedir al Campus des de poblacions veïnes o un passeig ambiental d’uns 10 km.

 

Rutes temàtiques del Campus

En el marc de la Setmana Saludable i Sostenible, es fa una caminada al campus de Bellaterra amb un itineraris temàtic que combina les diferents rutes de la xarxa de camins del campus de Bellaterra de la UAB. També es fa una caminada al campus de Sabadell. 

 

Caminades campus
2019 - "Ruta per la vall de Can Domènec", de 6 km, 

2018 - La ruta dels 50 anys de la UAB, de 5.9 km, que et permet conèixer alguns indrets històrics del campus de Bellaterra.

2017  - "Les rieres del Campus"  de 5.8 km, que et permet conèixer l'estat i la gestió que es fa a les rieres del Campus.

2016 - Ruta agro-ramadera  de 5.5 km, que et permet conèixer part de la gestió que es fa en els espais agroforestals del Campus.

2015 - Ruta botànica de 5,6 km. "Passejada botànica per la Vall Moronta" que permet conèixer diferents entorns del campus amb algunes de les espècies vegetals més destacades.

2014 - Ruta de l'aigua de 5,5 km. que ressegueix les rieres del campus i passa per diverses fonts i pous.

2013 - Ruta dels miradors: ruta de 5,2 km. que passa per llocs enlairats del campus, permetent gaudir de bones vistes a les serres de la Marina i de Collserola, així com també dels massissos del Montseny i Sant Llorenç de Munt.

Caminades campus Sabadell

2017 i 2019 - 3.7 km Coves de sant Oleguer, pou de glaç i parc fluvial del riu Ripoll

2016 i 2018 - 4.9 km Campus Sabadell, Parc Taulí i parc fluvial del riu Ripoll

 

 

Accedir a peu al Campus

A peu a la plaça Cívica de la UAB des de Bellaterra, Cerdanyola, Sabadell Sud-Barberà-Badia i Sant Quirze:

 

Des de Bellaterra (estació FGC) 1,1 km: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/a-peu-a-la-placa-civica-de-la-uab-des-de-bellaterra-estacio-fgc-7971360

Des de Cerdanyola del Vallès 3,8 km: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/a-peu-a-la-uab-des-de-cerdanyola-del-valles-6178671

Des de Sabadell Sud (x Barberà i Badia) 4,7 km: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/a-peu-a-la-uab-des-de-sabadell-sud-x-barbera-i-badia-6379876

Des de Sant Quirze 4,9 km: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/a-peu-a-la-uab-des-de-sant-quirze-6376698

Ruta virtual per conèixer la gestió dels hàbitats del campus de la UAB. i la seva biodiversitat

Passejada virtual pels diferents espais i camins del campus, per la seva flora i fauna alhora que es dóna a conèixer la gestió que s’hi fa i alguns dels projectes que s’hi duen a terme.

Un passeig ambiental pel Campus