Arxiu de notícies

Demostració del treball de les unitats canines en detecció

Marga Macías explicarà el treball de les unitats canines en investigacions al Congrés de Detectius Privats

El proper divendres 14 de juny, la Coordinadora del Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball, Marga Macías, oferirà una ponència sobre l'ús i beneficis d'incorporar les unitats canines en les investigacions dels professionals de la seguretat privada, en el VI Congrés de Detectius Privats de Catalunya, que es celebrarà a Barcelona. També realitzarà una demostració pràctica amb un gos de detecció ensinistrat.

Carrer peatonal

Nous articles del professor Alfonso Perona sobre mobilitat urbana

El professor Alfons Perona, expert en mobilitat sostenible, aborda qüestions d’actualitat com les ordenances municipals sobre Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), la normativa per a la creació d’espais per a vianants, o el projecte del consistori de Barcelona per a la Ronda de Dalt.

Entrevista a Joaquín Rodríguez, professor de l'EPSI

Joaquín R., professor de l’EPSI: 'La Intel·ligència Artificial, l’Internet of Things i el blockchain són el nou or del segle XXI'

Amb motiu de la celebració d’una jornada sobre ciberseguretat i intel·ligència artificial a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral, el 31 de maig, el professor Joaquín Rodríguez parla sobre els riscs de l’Estat i la ciutadania davant la proliferació de dades massiva, i quines són les últimes aplicacions en Intel·ligència Artificial, també motivades per la indústria militar.

Security Forum 2019 BCN

L'Escola torna a estar present al Security Forum 2019

Es tracta d'una trobada entre professionals de la prevenció i la seguretat on el centre ha pogut atendre totes les persones interessades en el Grau, els postgraus i màsters propis, i els cursos d'especialització. La fira s'ha celebrat els dies 28 i 29 de maig, a les instal·lacions del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.