Coneix l'Escola

Arxiu de notícies

Estudiant de l'Escola

L'Escola organitza sessions informatives virtuals sobre els màsters i postgraus

L'Àrea de Formació Contínua de l'Escola organitza una sèrie de xerrades informatives en línia per presentar els màsters i postgraus en Prevenció i Seguretat, que s'iniciaran en les properes setmanes, a futurs estudiants interessats en cursar-los. Les sessions es portaran a terme els dies 11, 12 i 13 de gener a les 18 h. Cal confirmar la vostra assistència online.

Campus de la UAB

Serveis al campus de la UAB del 23 de desembre al 6 de gener

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials.Les Escoles de FUABFormació, UAB Formació Professional, i l'Edifici Blanc romandran tancats durant aquests dies.

Nadala FUAB 2020

L'Escola i la Fundació UAB us desitgen unes Bones Festes!

Enguany les festes de Nadal seran diferents a causa de la pandèmia per la COVID-19. En aquest sentit, des de l'Escola i la Fundació UAB us desitgem que us cuideu (i ens cuidem) molt per superar junts aquesta situació, i poder gaudir d'un segur i feliç 2021 ple de salut i noves oportunitats per a tothom.

Bones Festes!

Guanyadors del XI Premi CIEU a la idea més emprenedora 2020

Gairebé 150 projectes participen al XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries va lliurar ahir els guardons de l'onzena edició dels Premis CIEU-FEIE que reconeixen les idees més innovadores de la comunitat universitària de la UAB d'aquest 2020, en un esdeveniment presencial amb aforament limitat per la pandèmia, celebrat a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.148 projectes d'emprenedoria van participar al certamen concursant en 4 categories.

Comunicat de la UAB

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública, d’acord amb la Instrucció 19/2020 del gerent de la UAB

La Instrucció 19/2020 del gerent de la UAB recull els criteris d’aplicació de les mesures fixades a la Resolució SLT/3177/2020, de 4 de desembre, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Les condicions recollides a la instrucció es mantindran fins a l’11 de gener de 2021.

Jornada 'Informació Nutriscore: Preparats per a l'etiquetatge nutricional frontal'

Laura Reixach analitza el sistema Nutriscore d'etiquetatge nutricional frontal

A la primera jornada online organitzada pel Fórum de Normes Alimentàries QSA de l'Escola, Laura Reixach, membre del seu comitè assessor i professional de la indústria alimentària, va oferir una ponència per analitzar el sistema d'etiquetatge Nutriscore, els seus fonaments, com classificava els aliments, i quines consideracions calia tenir presents a l'hora d'implantar-se al nostre país. La sessió va ser seguida per més de 70 persones en línia.