Vés al contingut principal

Aturada elèctrica i de serveis informàtics

07 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'avís

    • Previst
  • Data Inici: 04 abril 2023 04:30
  • Data Final: 05 abril 2023 08:00

Coincidint amb Setmana Santa, hem programat la revisió obligatòria anual de les instal·lacions elèctriques de l’Edifici D. Això implicarà un tall de subministrament elèctric amb una aturada dels Serveis Informàtics que afectarà a tots els serveis corporatius.

Aquesta intervenció abastarà, com a màxim, des de les 4:30 de la matinada del dimarts 4 d’abril, fins les 8 del matí del dimecres 5 d’abril de 2023.

La infraestructura de l’edifici D haurà d’estar aturada i això afectarà els serveis institucionals i els que depenen de l’autenticació per mitjà del NIU personal, com ara el campus virtual, Summa, Sigma, Hominis, l’accés a revistes científiques i l’allotjament de maquinari (housing) i programari (hosting).

Durant aquest període només estaran disponibles la connectivitat de campus, el servei de correu, Office 365 en línia, el portal web i la consulta al portal de recerca.

La recuperació progressiva dels serveis està prevista a partir de les 18:00 hores del dimarts 4 d’Abril. Informarem i actualitzarem qualsevol novetat al Web de la DTIC.

Recordeu que per qualsevol consulta o informació addicional us podeu adreçar al CAS (Centre d’Assistència i Suport) via correu a cas@uab.cat.

Disculpeu les molèsties que aquesta actuació us pugui ocasionar.