Estudiar

Admissió

1.  Sol·licitud d'admissió

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits d'accés i garantir un ambient de treball òptim. Pots sol·licitar l'admissió de manera online.

2. Requisits d’admissió

El requisit general per accedir a un màster o un postgrau és tenir un títol universitari de grau o equiparable (mínim 180 crèdits ECTS o 3 cursos acadèmics).
Algunes diplomatures de postgrau poden, excepcionalment, admetre estudiants sense títol de grau. Això no és possible, però, en els màsters.

3. Documentació requerida:

- Títol de grau universitari o el resguard conforme s'han abonat els drets d' expedició de títol. (si encara no el tens)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)
- Currículum vitae
- Carta de presentació del candidat

4. Sol·licita l'admissió Online

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.


5. Comunicació de l'admissió

La coordinació dels estudis seleccionarà els candidats mitjançant la documentació aportada.

El resultat es notificarà per correu electrònic. Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. 

Si superes l'admissió, i per garantir la plaça,és imprescindible realitzar el pagament de la reserva de plaça. 


 
INFORMACIÓ PER A ESTUDIANTS INTERNACIONALS:

- Es recomanable fer la preinscripció el més aviat possible per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb l'arribada i l'estada a la UAB.

- Important: en el moment de la matrícula cal presentar els originals de tota la documentació que s'hagi enviat escanejada.

- No és necessari tenir el títol legalitzat fins al moment de la matrícula. Consulta en aquest enllaç com legalitzar els documents necessaris.

- En aquest enllaç pots trobar tota la informació pràctica necessària per tramitar visats, preparar documentació, allotjament, etc.