Estudiar

Matrícula de 1r curs

Fer la matrícula online és fàcil

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera realitza la matrícula online assistida per a tots els estudiants de primer curs.

Vols reconèixer crèdits de CFGS o d'altres estudis universitaris?

Molt important: en el cas que vulguis reconèixer crèdits ja superats, has de consultar la informació relacionada amb el reconeixement i transferència de crèdits d'altres estudis universitaris i/o la referent al reconeixement d'estudis de Cicles Formatius de Grau Superior.

Prepara la documentació

Si tens alguna gratuïtat o descompte no informat en el moment de la preinscripció universitària, has de digitalitzar la documentació acreditativa i enviar-la per e-mail a: fuab.formacio@uab.cat. Consulta aquí de quines gratuïtats o descomptes et pots beneficiar i quina documentació cal aportar en cada cas. Per dubtes, contacta amb graus.fuabformacio@uab.cat

Quan pots fer la matrícula online assistida?

T’enviarem un correu electrònic per informar-te del període i procediment de matrícula, i la documentació que has d'aportar.

També pots consultar la data a partir del qual pots fer la teva matricula online i fins quan tens de termini. És molt important que facis la matrícula dins del termini habilitat.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb la gestió acadèmica: gestio.academica.fuabformacio@uab.cat i/o al telèfon 935929710.

Consulta les assignatures a matricular

Consulta les assignatures que t'has de matricular de 1r curs dels teus estudis:
Grau en TurismeGrau en Turisme en Anglès i Grau en Direcció Hotelera.

També pots veure les guies docents d'aquestes assignatures, en els següents enllaços:
Grau en TurismeGrau en Turisme en Anglès i Grau en Direcció Hotelera.

Consulta els horaris de les assignatures a matricular.

Prepara el pagament

El pagament de la matrícula es fa sempre, dins del set dies posteriors a la seva formalització. Pots consultar més informació a les modalitats de pagament.Calcula l'import de la teva matrícula i dels terminis amb aquest simulador. Pots calcular l'import total o desglossat en terminis. Informa't també de com demanar beca.

Fes la matrícula online assistida

Accedeix a l'aplicació de Sol.lictud de matrícula d'estudiants de nou accés i complementa el formulari . Per a més informació, consulta el Manual de Matrícula online.

La Gestió Acadèmica t’enviarà al teu correu electrònic la matrícula formalitzada segons la teva sol·licitud. El pagament de la matrícula es fa segons l’opció que hagis triat, a partir dels 7 dies següents a la seva formalització.
 

Tens dubtes sobre la matrícula?

Consulta l'apartat web de matrícula 1er curs i amplia la informació a la secció de preguntes freqüents de matrícula. Si tens cap dubte, pots trucar al telèfon 935929710 o demanar dia i hora a cita prèvia