Actualitat

Exterior de l'Edifici Blanc

Serveis d'atenció a l'estudiant de l'Escola oberts durant l'agost de 2021

Durant l'agost l'Escola oferirà diversos serveis d'atenció a l'estudiant per a consultes i resolució d'incidències, i per la realització d'alguns tràmits administratius. Consulteu els seus horaris especials d'obertura. En alguns casos l'atenció serà semipresencial o telemàtica degut a les mesures de seguretat per la Covid-19.

Mª Carmen Medina i Juan Ramón Hidalgo assoleixen el Doctorat

Els professors Mª Carmen Medina i Juan Ramón Hidalgo, nous Doctors

Mª Carmen Medina i Juan Ramón Hidalgo, docents de l'Escola, han obtingut el títol de Doctor al defensar amb èxit les seves tesis de recerca. Medina s'ha doctorat en el programa de Dret Públic amb una investigació en l'àmbit de la Seguretat Laboral i el Dret, mentre que Hidalgo ho ha fet en el Doctorat en Seguretat Humana i Dret Global, amb una recerca en Seguretat Alimentària i els drets dels consumidors.

Estudiants a l'aula

Sessió informativa en línia sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral

L'Escola oferirà una sessió informativa online per donar a conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i en línia) als estudiants que han de realitzar la preinscripció universitària 2021-22 al setembre. La xerrada serà el dimecres 15 de setembre, a les 18 h, a través de la plataforma online Zoom.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant el mes d'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància allà on és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Agenda

Veure tota l'agenda

Twitter

Benvinguts a l'Escola

Serveis

Veure més avisos per consultar l'horari d'atenció de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB