Vés al contingut principal

Programa de doctorat en Ciències de l'Esport

Programa de doctorat en Ciències de l'Esport

Des del curs academic 2022-23, pots estudiar a la UAB el programa de Doctorat en Ciències de l’Esport, promogut des del nostre Institut.

El programa vol formar investigadors/es en l’àmbit de les Ciències de l’Esport des de perspectives o disciplines de recerca afins (psicologia, educació, comunicació, economia, enginyeria, medicina), i dotar-los d’una visió disciplinària i multidisciplinària, destinada a resoldre les necessitats i reptes de l’esport en la societat actual.

DESTINATARIS
S'orienta a estudiants de diferents àmbits acadèmics: ciències socials i jurídiques, humanitats, enginyeries, ciències de la salut i ciències bàsiques; l'activitat física i l'esport sempre és present en tots els estudis que es desenvolupin.

LÍNIES DE RECERCA
El programa s’estructura en set línies de recerca en les que participen directors de la UAB i d’entitats externes nacionals i internacionals amb una important trajectoria en recerca i direcció de treballs doctorals.

  • Esport Digital: Comunicació, Tecnologia i Llengua
  • Esport, Salut, Sostenibilitat i Urbanisme
  • Documentació i Metodologia de la Investigació a l'Esport
  • Desenvolupament Psicològic, Educatiu i Social a l'Esport
  • Estudis Olímpics
  • Economia, Gestió i Governança de les Organitzacions Esportives
  • Rendiment Esportiu


DIRECCIÓ DE TESIS
El professorat
es caracteritza per la seva multidisciplinarietat i internacionalitat. Més de 25 directors/tutors de tesis doctoral de diferents departaments de la UAB i un equip de directors de tesis d’altres universitats espanyoles i internacionals.

Més detall sobre el professorat participant a la web de l'Escola de Doctorat UAB.

 

 

Informació complementària