Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Recerca de l'Esport UAB

Programa de doctorat en Ciències de l'Esport

Programa de doctorat en Ciències de l'Esport

Des del curs academic 2022-23, pots estudiar a la UAB el programa de Doctorat en Ciències de l’Esport, promogut des del nostre Institut.

El programa vol formar investigadors/es en l’àmbit de les Ciències de l’Esport des de perspectives o disciplines de recerca afins (psicologia, educació, comunicació, economia, enginyeria, medicina), i dotar-los d’una visió disciplinària i multidisciplinària, destinada a resoldre les necessitats i reptes de l’esport en la societat actual.

DESTINATARIS
S'orienta a estudiants de diferents àmbits acadèmics: ciències socials i jurídiques, humanitats, enginyeries, ciències de la salut i ciències bàsiques; l'activitat física i l'esport sempre és present en tots els estudis que es desenvolupin.

LÍNIES DE RECERCA
El programa s’estructura en set línies de recerca en les que participen directors de la UAB i d’entitats externes nacionals i internacionals amb una important trajectoria en recerca i direcció de treballs doctorals.

  • Esport Digital: Comunicació, Tecnologia i Llengua
  • Esport, Salut, Sostenibilitat i Urbanisme
  • Documentació i Metodologia de la Investigació a l'Esport
  • Desenvolupament Psicològic, Educatiu i Social a l'Esport
  • Estudis Olímpics
  • Economia, Gestió i Governança de les Organitzacions Esportives
  • Rendiment Esportiu


DIRECCIÓ DE TESIS
El professorat
es caracteritza per la seva multidisciplinarietat i internacionalitat. Més de 25 directors/tutors de tesis doctoral de diferents departaments de la UAB i un equip de directors de tesis d’altres universitats espanyoles i internacionals.

Més detall sobre el professorat participant a la web de l'Escola de Doctorat UAB.

 

 

Informació complementària