Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Recerca de l'Esport UAB

Missió i visió

MISSIÓ
 
Contribuir a crear una societat saludable, cohesionada i sostenible en un context global i en transformació, i donar resposta a les necessitats del nostre entorn econòmic i social, a través de la recerca interdisciplinar de l'esport, la transferència de coneixement i la formació de professionals.


VISIÓ

L’Institut vol esdevenir un centre de referencia internacional en el camp de la recerca i la formació en l’esport que:

  • Potencia la recerca interdisciplinar y transdisciplinar competitiva i d’excel·lència, sempre orientada a identificar tendències de futur i a resoldre les necessitats i reptes de la societat.
  • Contribueix al desenvolupament del sector i la industria de l’esport, principalment en l’àrea d’influència de la UAB, a través d'accions d’innovació oberta que facilitin la transferència dels coneixements generats per les activitats del investigadors de l’institut.
  • Promou programes formatius de postgrau i de doctorat que preparin als estudiants a assolir reptes professionals a nivell internacional i donin resposta a necessitats formatives de les organitzacions del sector de l’esport.
  • Coordina i potencia la qualitat i la visibilitat del talent investigador i de les activitats acadèmiques que es promouen a la UAB sobre esport, contribuint al seu posicionament internacional.

Informació complementària