Vés al contingut principal

Govern

L'Institut de Recerca de l'Esport es regeix per un Equip de Direcció, una Comissió executiva constituent i el Consell de l’Institut.

L’equip de direcció està format per director/a, el secretari i el PAS adscrit de més rang. La Comissió executiva constituent de l’Institut està formada per l’equip de direcció i una selecció de membres de l’Institut designats per la direcció. Per la seva banda, el Consell es composa de tots els investigadors sèniors, així com de representants del personal investigador en formació, del personal administratiu i de col·laboradors d'altres entitats.  

 

Director
Emilio Fernández Peña

Emilio Fernández Peña
Emilio.Fernandez@uab.cat

Doctor en Comunicació per la Universitat del País Basc amb premi extraordinari  (2001). Director del Centre d'Estudis Olímpics de la UAB des de 2009. Ha col·laborat en l'àmbit de xarxes socials amb el Comitè Olímpic Internacional (COI) i treballat en el disseny de l'exposició sobre televisió del Museu Olímpic del COI a Lausana (2014). Forma part del grup de treball internacional que disenya l'oferta educativa de la nova International Olympic Academy (Grècia). És assidu professor convidat a la University of Southern Califòrnia, a Los Ángeles.

 

 

Secretari

Lluis Capdevila

Lluis Capdevila Ortis
Lluis.Capdevila@uab.cat

Catedràtic de Psicologia de la Salut i de l’Esport. Coordinador del Màster Oficial de Recerca en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física (UAB-INEFC). Cap del Laboratori de Psicologia de l’Esport UAB. Coordinador del Grup Consolidat de Recerca SGR en Estil de Vida, Esport i Salut (2005-2020).

  


Comissió executiva constituent

Berta Cerezuela

Berta Cerezuela
Berta.Cerezuela@uab.cat

Llicenciada en documentació i Màster en direcció d’organitzacions. És coordinadora de projectes a l’Institut de Recerca de l’Esport de la UAB. La seva àrea d’expertesa en l’àmbit de l’esport és la gestió de la informació i el coneixement, la gestió de projectes i l’avaluació d’esdeveniments. Ha participat en diversos projectes de transferència i gestió de la informació per encàrrec d’entitats esportives com el Comitè Internacional Olímpic o l’Institut Barcelona Esports.
 

Judith Panadés

 
Judith Panadés
Judith.Panades@uab.cat
 

Doctora en Economía i Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora titular del Departament d’Economia i d’Història Economica. Coordinadora del Master Universitari de Gestió Esportiva.

Maria Prat

Maria Prat
Maria.Prat@uab.cat

Doctora en Pedagogia i Llicenciada en Educació Física. Ha estat investigadora principal de diferents projectes competitius nacionals i internacionals (com a participant) sobre la temàtica de valors en l’activitat física i l’esport, gènere i diversitat, en l’àmbit de l’educació. Actualment participa en recerques sobre valors en l’esport en edat escolar, el bullying i la perspectiva de gènere en els mitjans de comunicació i la formació de professorat. Forma part del grup de recerca interuniversitari (GISEAFE)
 

Miquel Torregrossa

Miquel Torregrossa
Miquel.Torregrossa@uab.cat

Doctor en Psicologia i Master en Psicologia de l'Esport. Investigador senior i antic coordinador del grup de recerca consolidat 'Grup d'Estudis de Psicologia de l'Activitat Física i de l'Esport, GEPE'. Coordinador del Doctorat en Psicologia de la Salut i Psicologia de l'Esport. Membre de la Comissió d'Ètica en l'Experimentació Animal i Humana de la UAB. Ha coordinat diversos projectes de recereca en carrera esportiva, transicions de carrera i carrera dual.