Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Recerca de l'Esport UAB

Història

L'Institut de Recerca de l'Esport de la Universitat Autònoma de Barcelona va ser aprovat el 27 de novembre de 2018 pel consell Social de la UAB i la seva creació es va publicar oficialment en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 17 de gener de 2020.

L'Institut de Recerca de l'Esport de la UAB neix amb un caràcter marcadament interdisciplinari, aglutinant les diferents línies de recerca relacionades amb el món de l'esport que es duen a terme a la UAB, així com l'oferta formativa i la transferència de coneixement en aquest àmbit.

Amb la creació de l'Institut, la UAB enforteix el seu compromís amb un model de societat saludable i sostenible des de la recerca, la transferència de coneixement i la formació de professionals.

L'Institut assumeix doncs el coneixement, l'expertesa i la projecció i relacions internacionals del Centre d'Estudis Olímpics i de l'Esport (CEOiE-UAB), així com dels grups de recerca i del personal investigador que desenvolupa recerca, formació o transferència en l'àmbit de l'esport a la UAB.

L'Institut de Recerca de l'Esport (IRE-UAB) té com a principal objecte la promoció de la recerca des d'una perspectiva multidisciplinar en l'àmbit de l'esport, en col·laboració amb els departaments i els grups de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com la cooperació amb instituts de recerca nacionals i internacionals.

Informació complementària