Tres alumnes de la Facultat d'Educació guanyen el premi als millors TFG de perspectiva de gènere

Premis TFG Gènere

Tres Treballs de Fi de Grau de la Facultat d'Educació de la UAB sobre eduació menstrual,  la presència de dones en professiona relacionades amb la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques i el lideratge de les investigadores als grups SGR guanyen el premi que atorga l'Observatori per a la Igualtat per tal d'incentivar la recerca en matèria de gènere.

26/11/2018

Els treballs de la facultat que han estat premiats en aquesta 3a edició dels premis als millors TFG amb perspectiva de gènere són: Dret a l'educació menstrual de qualitat. Abordant l'educació menstrual des de l'educació social, d'Agnès Font Ribas del grau d'Educació Social, Les noies on eSTEM?, de Laura Serra Justes del grau d'Educació Primària i El lideratge exercit per les investigadores que dirigeixen grups SGR de la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudi de casos múltiples, de Txell Zolle-Valero Setó del grau de Pedagogia.
 
La cerimònia d'entrega de premis es farà el dia 27 de novembre a la Sala Teatre de la Plaça Cívica a les 12 h.
A l'acte hi intervindran la Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno, la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada, i la Directora de l'Observatori, Joana Gallego, que lliuraran els diplomes.
 
Aquesta edició s'han presentat 93 Treballs de Fi de Grau de diverses facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona, dels quals se n'han premiat 27. Enguany els premis als millors TFG amb perspectiva de gènere compten amb una dotació econòmica total de 1.000 €, que es repartiran entre els treballs guanyadors dels quatre àmbits de coneixement: Ciències, Biociències i Enginyeria; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; i finalment, Arts i Humanitats.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies