Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

1a Edició dels Premis a TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

El lliurament de premis tindrà lloc el dimarts 6 de febrer, a la sala de teatre de Plaça Cívica de la UAB. A l’acte hi intervindran la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno; el director de la FAS, Jordi Prat i les persones guanyadores, que rebran un diploma acreditatiu del premi.

15/12/2017

La 1a edició dels Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, organitzada per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), ha premiat 18 TFG provinents d’11 facultats i de 20 graus diferents.

La 1a edició dels Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, organitzada per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), ha premiat 18 TFG provinents d’onze facultats i de vint graus diferents, que han estat presentats durant el curs acadèmic 2016-2017.

Les temàtiques dels TFG premiats aborden diversos àmbits de coneixement i treballen alguns Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com l’educació de qualitat, l’acció pel clima, la vida d’ecosistemes terrestres, l'energia assequible i no contaminant, i la salut i benestar, entre d’altres.

Els 18 treballs premiats pertanyen als graus de Biologia ambiental, Nanociència i nanotecnologia, Química, Periodisme, Educació Primària, Pedagogia, Ciència Política i Gestió Pública, Sociologia, Criminologia, Dret, Relacions Laborals, Antropologia social i cultural, Filosofia, Humanitats, Medicina, Psicologia, Veterinària, Empresa i tecnologia.

El reconeixement a les persones premiades culminarà amb un acte d’entrega de premis, que tindrà lloc el dimarts 6 de febrer, a les 13 h, a la sala de teatre de Plaça Cívica de la UAB. A l’acte hi intervindran la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno; el director de la Fundació Autònoma Solidària, Jordi Prat; i les persones guanyadores, que rebran un diploma acreditatiu del premi i una litografia.

Amb aquesta iniciativa, que vol ser un referent en els propers cursos acadèmics, la FAS pretén visibilitzar i reconèixer els treballs realitzats entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible, així com fomentar la recerca en aquestes temàtiques per part de l’alumnat universitari.

En una primera fase, els treballs presentats han estat avaluats per un professor/a de la facultat expert en la temàtica i per una tècnica de l’Àrea de Cooperació i EpD de la Fundació Autònoma Solidària, a partir dels criteris establerts en la convocatòria.

Els resultats d’aquesta avaluació s’han presentat, en una segona etapa, a una comissió de resolució liderada per la Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, en la qual també han participat membres del professorat de la UAB, representants de la FAS i membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i de la Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global.

Més informació: Llistat de premiats als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

 

Notícies relacionades

Totes les notícies