Plataforma 'La Facultat Innova'

Logo fórum

Ciències de l’Educació obre l’espai ‘La Facultat Innova’ dirigit a PDI i PAS. L’aplicació es pot utilitzar a través del campus virtual.

15/07/2020

La Facultat inicia l’ús de la plataforma web 'La Facultat Innova'. A l’espai es recullen notícies, projectes d'innovació realitzats i Fòrums de debat vinculats a les problemàtiques que afecten als col·lectius PDI i PAS. Actualment, s'ha concretat el format com un curs dins del campus virtual de la UAB mentre s'analitzen i desenvolupen altres possibilitats que millorin l'estètica i la funcionalitat de la proposta.

Durant aquests dies podeu participar en els dos primers debats que es plantegen:
•    Debat sobre les implicacions del confinament en la tasta docent
•    Debat sobre com hauria de ser el desconfinament en la tornada a la feina 

Per fer-ho i poder visitar el nou espai, només heu d'enviar el número NIU a Assumpta Sabanes (Assumpta.Sabanes@uab.cat ) perquè us doni d'alta al Campus Virtual i pugueu entrar en el mateix. Esperem que en la versió definitiva, prevista per a inicis del curs acadèmic 2020-2021, la connexió a tot el professorat sigui automàtica.
 

 

Notícies relacionades

PremiDocencia

Premis Excel·lència Docent

Entrevistem a la professora Lurdes Martínez del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal i al professor José Tejada del Departament de Pedagogia Aplicada  que han estat mereixedors del Premis d'Excel·lència docent que atorga la Facultat i la Universitat.

Fotografia pla general de la Facultat

Jornades d’acollida alumnat de primer curs 

 

Dilluns 28 i dimarts 29 es faran a la Facultat les Jornades d’acollida a l’alumnat de Grau de primer curs. 

Per més informació consulta el correu que se t’ha enviat des de coordinació :

Recorda, des del Servei d’idiomes, t’ofereixen fer una prova gratuïta per saber el teu nivell de llengua estrangera. Més informació

 

A continuació trobareu els horaris i el lloc on es farà la sessió d’acollida al Grau. Atès la situació de pandèmia, us convoquem per estricte ordre alfabètic

Totes les notícies