Obres a la Facultat de Ciències de l'Educació

Aula reformada mòdul 3 Facultat de Ciències de l'Educació
Aula de didàctica (E-35)

La UAB ha dut a terme una reforma integral de l’aulari de mòdul III de la Facultat de Ciències de l’Educació. L'obra principal del Pla d'Inversions Universitàries 2019 (PIU), amb una inversió d'uns 500.000 euros, ha permès millorar un espai d’uns 1.700 m2.

30/10/2019

La UAB ha realitzat una reforma integral de l’aulari de mòdul III de la Facultat de Ciències de l’Educació, que tenia importantíssimes barreres arquitectòniques i s'han aconseguit superar amb la instal·lació de dos elevadors, una passera d'accés entre aquest mòdul i l'entrada al mòdul IV, portes automàtiques i rampes, entre d'altres elements. A banda de les obres per a millorar l'accessibilitat a l'edifici, s'han refet tots els espais, sostres, parets, instal·lacions, l'aula especial d'innovació docent i la resta d'aules i serveis. També s'ha construït un nou laboratori totalment equipat.

Aquesta ha estat l'obra principal del PIU (Pla d’Inversions Universitàries) de l'any 2019, que amb una inversió de més de 500.000 euros ha permès millorar un espai d’uns 1.700 m2

La Direcció d'Arquitectura i Logística de la UAB és l'encarregada de gestionar les polítiques de manteniment en els edificis i infraestructures del campus, i les obres i instal·lacions de reforma provinents del PIU, de projectes de recerca o d'altres finançaments.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies