La Facultat presenta una jornada sobre Treballs de Fi de Grau adreçat a l’alumnat de 4t

Cartell Jornada treball Fi de Grau

L’esdeveniment 'Jornada de TFG' comptarà amb la conferència 'Com fer el TFG?' presentada per la Dra. Patrícia Olmos.

22/10/2019

La Facultat de Ciències de l’Educació acollirà la jornada sobre Treballs de Fi de Grau (TFG) el dimecres 6 de novembre. L’acte tindrà lloc a l’Aula 31 de la Facultat a les 13.00 hores i comptarà amb dues activitats.

La Dra. Patrícia Olmos presentarà la conferència 'Com fer el TFG?', amb l'objectiu de resoldre els dubtes de l’alumnat. Per altra banda, exalumnes de la Facultat participaran en una taula rodona coordinada pel Dr. Antoni Navío. Ambdues activitats es faran a la mateixa aula. 

 

Notícies relacionades

FacultatFCE

Declaració sobre la Sentència del Tribunal Suprem aprovada a la Junta Permanent de la Facultat de Ciències de l’Educació de 22 d’octubre de 2019

Dilluns 14 d’octubre es va fer oficial la sentència del Tribunal Suprem que condemna a duríssimes penes de presó els líders polítics i socials del procés independentista i la presidenta del Parlament de Catalunya. Davant d’aquesta sentència i dels fets que se’n deriven, la Junta Permanent de la Facultat de Ciències de l’Educació vol compartir amb la comunitat universitària la declaració següent:

Totes les notícies